Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Η γνώμη σου μετρά
Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Η γνώμη σου μετρά

Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Η γνώμη σου μετρά

Το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση «Κτίζοντας μία καλύτερη Ευρώπη: Ο ρόλος της Πολιτικής Συνοχής» έχει τη δική του ιστοσελίδα, διαθέσιμη στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πληροφορίες για την Πολιτική Συνοχής και τον ρόλο της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, στην ιστοσελίδα του προγράμματος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο μας, τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του όπως και οπτικοακουστικό υλικό με παραδείγματα έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την Πολιτική Συνοχής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για την πολύ σημαντική συνεισφορά της Πολιτικής Συνοχής στην άμβλυνση των ανισοτήτων μεταξύ των διαφορετικών περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη στήριξη στην καινοτομία, το περιβάλλον, τα δίκτυα μεταφορών, την κοινωνική συνοχή και την στήριξη πρωτοβουλιών για μία Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες.

Ο βασικός στόχος της ιστοσελίδας όμως είναι να συγκεντρώσει τη γνώμη των πολιτών για τομείς βελτίωσης της ζωής του στις πόλεις και τα χωριά της Κύπρου. Στο πρόγραμμά μας «Κτίζοντας μία καλύτερη Ευρώπη: Ο ρόλος της Πολιτικής Συνοχής», η γνώμη σου μετρά! Επισκέψου τη σελίδα μας και γράψε το τι θα ήθελες εσύ να δεις ν’αλλάζει στη γειτονιά, στην πόλη, στο χωριό, στην επαρχία σου και δες τη δική σου εισήγηση να φτάνει στους φορείς άσκησης πολιτικής μέσω του ανοιχτού διαλόγου που θα διοργανώσουμε στα πλαίσια του προγράμματός μας.

Η ιστοσελίδα https://www.bettereurope.org φιλοδοξεί να γίνει το δικό σου βήμα έκφρασης, να γίνει η δική σου πλατφόρμα όπου θα εκφράσεις τις δικές σου εισηγήσεις για τα έργα τα οποία θα πρέπει να χρηματοδοτήσει η Πολιτική Συνοχής.

Επισκέψου τη σελίδα μας και γράψε την άποψή σου ή συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα με τα σχόλιά σου:

Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Σε περιμένουμε!

Send this to a friend