Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες στην Ξυλοτύμπου της Επαρχίας Λάρνακας
Οδικές εργασίες στην Ξυλοτύμπου της Επαρχίας Λάρνακας

Οδικές εργασίες στην Ξυλοτύμπου της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοίνωσε ότι από τις 08:00 της Τετάρτης 02/12/2020 μέχρι και τις 14:00 της Τρίτη 15/12/2020, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων, στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Ξυλοτύμπου, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, το τμήμα της Λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο «Πεντάδρομος» μέχρι και τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου (με κατεύθυνση προς το κέντρο του χωριού, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται, για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

 

 

Send this to a friend