Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «Καμπάνες» σε μεταφορείς ναρκωτικών από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου
«Καμπάνες» σε μεταφορείς ναρκωτικών από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου

«Καμπάνες» σε μεταφορείς ναρκωτικών από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου

Πίσω από τα κελιά των Κεντρικών Φυλακών θα περάσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους δύο άτομα που εκτελούσαν χρέη «μεταφορέα» σε υποθέσεις που αφορούσαν κοντραμπάντο ναρκωτικών. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου καταδίκασε χθες σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση 38χρονο, από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Στις 10 Νοεμβρίου 2019, μετά από παρακολούθηση, εντοπίστηκε να… ξεθάβει από περιβόλι στα Κοκκινοχώρια συσκευασίες ναρκωτικών. Συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο. Συνολικά μετέφερε σχεδόν τρία κιλά κάνναβης. Το άλλο πρόσωπο που ήταν στο αυτοκίνητο παραδέχθηκε ενοχή και καταδικάστηκε, σε προηγούμενη δικάσιμο, σε τρία χρόνια φυλάκιση.

Εξάλλου, το Κακουργιοδικείο καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων 40χρονο, από την Πάφο, ο οποίος στις 26 περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω σε αποθήκη στο Ζύγι, έχοντας στην κατοχή του περίπου ένα κιλό κάνναβης, με σκοπό να το προμηθεύσει σε άλλα πρόσωπα. Ο κατηγορούμενος είχε και προηγούμενες καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend