Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Θρήνος για 13χρονη Κύπρια που έσβησε ξαφνικά-«Κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει»
Θρήνος για 13χρονη Κύπρια που έσβησε ξαφνικά-«Κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει»

Θρήνος για 13χρονη Κύπρια που έσβησε ξαφνικά-«Κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος στην 13χρονη Ελληνοκύπρια Έλλα Κωνσταντίνου, που διαμένει στη Βρετανία, η οποία απρόσμενα έπεσε σε κόμμα κα δύο μέρες αργότερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Η 13χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη στις 26 Νοεμβρίου, αφού όπως διαπιστώθηκε από τους ιατρούς, υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο.

Σε ανάρτηση της η οικογένειά της αναφέρει, πως η Έλλα ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι με χιούμορ που όλοι αγαπούσα και νοιάζονταν.

«Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Είμαστε καταρρακωμένοι. Ένα κορίτσι με χιούμορ. Άγγιξε τις καρδιές όλων που τη γνώρισαν. Η ζωή της δεν θα έπρεπε να τελειώσει τόσο τραγικά όπως έγινε και ήταν μόνο στην αρχή. Την αγαπούσαν όλοι όσοι την ήξεραν και τη γνώρισαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Όποτε βλέπαμε την Έλλα κρατούσε συνεχώς το κινητό της βγάζοντας selfie ή βίντεο».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου το 2020 το απόγευμα, όταν η Έλλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά της σταμάτησε να κτυπά για περίπου δέκα λεπτά και δεν ανάπνεε για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί την έθεσαν σε τεχνητό κόμμα. Μετά από αρκετές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η Έλλα μας υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο. Έφυγε στις 26 Νοεμβρίου του 2020. Ακόμη δεν ξέρουμε τον λόγο που κατέρρευσε και που έφυγε από κοντά μας».

Οι δικοί της άνθρωποι δημιούργησαν μια σελίδα προσφορών, με σκοπό να «δώσουμε κάτι θετικό σε αυτές τις δύσκολες ώρες στη μνήμη της Έλλας. Αρκετός κόσμος θέλησε να στηρίξει την οικογένεια της. Ήταν ένα ξεχωριστό κορίτσι και πολύ αγαπητό και δεν θα τη ξεχάσουμε ποτέ».

Πηγή : Reporter

Send this to a friend