Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Το καλό πρώτο ημίχρονο, η κόπωση και η επόμενη μέρα
Το καλό πρώτο ημίχρονο, η κόπωση και η επόμενη μέρα

Το καλό πρώτο ημίχρονο, η κόπωση και η επόμενη μέρα

Η Νέα Σαλαμίνα δέχτηκε την ήττα με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο “Αμμόχωστος”. 

Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού αδιαμφισβήτητα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σίγουρα μλια ήττα δεν μπορεί να ισοπεδώσει την προσπάθεια των παικτών της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια που έδωσαν μέσα σε έξι μέρες.

Σίγουρα η ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 3-0 δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο στην ομάδα, όμως οι παίκτες του Δαμιανού προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν στην αρχή, όμως μετά ήρθε η κόπωση. Εντούτοις η Νέα Σαλαμίνα δεν πρέπει να μείνει στην ήττα από τον ΑΠΟΕΛ αλλά να επανέλθει γρήγορα για το επόμενο παιχνίδι.

Η Νέα Σαλαμίνα παρά την ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έδειξε και καλά στοιχεία.

Το καλό πρώτο ημίχρονο. 

Στο πρώτο μέρος η Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά καλή, με ωραίες συνεργασίες, αυτοματισμούς και διάθεση να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Στο 8′ οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκα για χέρι από τον Σιέλη και πέναλτι, φαίνεται η μπάλα να χτυπά στο ανοικτό χέρι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν κοντά στη φάση και δεν έδειξε κάποια παράβαση.  Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, η Νέα Σαλαμίνα, οπισθοχώρησε και δέχτηκε το γκολ, το οποίο επηρέασε σίγουρα τους παίκτες της ομάδας.

Κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν και φάνηκε να τα χάνει η ομάδα και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η κόπωση

Η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν καθόλου καλή και φάνηκε η κόπωση των παικτών από τους αγώνες των τελευταίων έξι ημερών. Σίγουρα ήταν κάτι το οποίο επηρέασε τη Νέα Σαλαμίνα και της στοίχησε το παιχνίδι.

Η επόμενη μέρα

Πλέον το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Ο Σάββας Δαμιανού πρέπει να αφυπνίσει τους παίκτες του και να μην τους αφήσει να επηρεαστούν από την ήττα.

Ο επόμενος αγώνας είναι αρκετά δύσκολος, καθώς η Νέα Σαλαμίνα θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικός για τις δύο ομάδες.

Ο μοναδικός στόχος της ομάδας του Δαμιανού σίγουρα είναι η νίκη, η οποία θα τις δώσει μία περισσότερη βαθμολογική ανάσα.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend