Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με επιθετικούς προσανατολισμούς βρίσκουν το γκολ
Με επιθετικούς προσανατολισμούς βρίσκουν το γκολ

Με επιθετικούς προσανατολισμούς βρίσκουν το γκολ

Μεγάλο παιχνίδι διαξάγεται απόψε στο «Έμιρεϊτς», εκεί όπου η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Γουλβς στη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

0392: Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers FC 21:15 («Emirates Stadium»)

Άρσεναλ: Πάλι καλά να λέει που έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από το «Elland Road», αφού αν μια ομάδα δικαιούτο να πάρει το τρίποντο αυτή ήταν η Λιντς. Βέβαια η κυριαρχία της Λιντς, οφείλεται στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Πέπε στο 51′, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Τελικά όμως η Άρσεναλ άντεξε στην πίεση που της έβαλαν τα «παγώνια» και πήρε εν τέλει το βαθμό. Λίγες μέρες αργότερα πάντως, κέρδισε τη Μόλντε μέσα στη Νορβηγία με 0-3. Η αντίσταση των Νορβηγών κράτησε μονάχα ένα ημίχρονο, αφού οι «κανονιέρηδες» στην επανάληψη με δύο γρήγορα γκολ (50′, 55′) από τους Πέπε και Νέλσον έβαλαν τις βάσεις για το προδιαγραφόμενο διπλό. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Μπαλογκάν στο 83′ με πλασέ από το ύψος του σημείου του πέναλτι.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους οι Τσάμπερς (ανέτοιμος), Ελνένι (Covid-19), Κολάσινατς (Covid-19), Μάρι (τραυματίας), Μαρτινέλι (τραυματίας) και Τόμας (τραυματίας). Εκτίει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του ο Πέπε (κόκκινη κάρτα). Έμεινε εκτός αποστολής ο Οζίλ, ενώ τον ακολούθησε και ο Παπασταθόπουλος. Και οι δύο, μετά από απόφαση του Μικέλ Αρτέτα θεωρούνται «ξένα σώματα» στην ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: Λένο, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνι, Μπεγιερίν, Θεμπάγιος, Τσάκα, Γουίλιαν, Γουίλοκ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Γουλβς: Ισόπαλος ολοκληρώθηκε ο τελευταίος της αγώνας πρωταθλήματος, μένοντας στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο «Μολινό». Στο 58′ η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε, με τον Γουόλκοτ, με την απάντηση από πλευράς Γουλβς να έρχεται στο 75′, με τον Νέτο. Στα εναπομείναντα 15 λεπτά η Γουλβς άσκησε πίεση για το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός οι Τζόνι (τραυματίας), Σαίς (Covid-19) και Κόντι (Covid-19).

Πιθανή ενδεκάδα: Ρουί Πατρίτσιο, Σεμέδο, Κιλμάν, Μπολί, Νούρι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντόκερ, Τραορέ, Χιμένεζ, Ποντένσε.

Προϊστορία: Αήττητη παραμένει η Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» από τη Γουλβς. Οι «κανονιέρηδες» μετράνε δύο νίκες, ενώ τα τελευταία τρία σερί παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα, με γκολ.

02.11.19 Premier League Άρσεναλ Γουλβς 1 : 1
11.11.18 Premier League Άρσεναλ Γουλβς 1 : 1
27.12.11 Premier League Άρσεναλ Γουλβς 1 : 1
12.02.11 Premier League Άρσεναλ Γουλβς 2 : 0
03.04.10 Premier League Άρσεναλ Γουλβς 1 : 0

Εκτίμηση: Ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς και οι δύο, μπορούν να επαληθεύσουν το αμφίσκορο. (2.05 στη Meridianbet)

 

MONEY PLUS BONUS: Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής και λάβετε 10% μπόνους στη κατάθεσή σας!

 

tags:

Send this to a friend