Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ BLACK FRIDAY Η STOIXIMAN με οκτώ αγώνες σήμερα όλοι με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!
ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ BLACK FRIDAY Η STOIXIMAN με οκτώ αγώνες σήμερα όλοι με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ BLACK FRIDAY Η STOIXIMAN με οκτώ αγώνες σήμερα όλοι με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

Τα μεγαλύτερα ματς της Παρασκευής είναι στη Stoiximan με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς… Black Friday!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή είναι γεμάτη δράση, καθώς έχουμε αναμετρήσεις για την Premier League με την Κρίσταλ Πάλας να αντιμετωπίζει τη Νιουκάστλ, για την Bundesliga με το Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης, για την La Liga με το Βαγιαδολίδ-Λεβάντε, για τη Ligue 1 με το Στρασβούργο-Ρεν αλλά και για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τις αναμετρήσεις Ντάρμσταντ-Μπράουνσβαϊγκ και Σανκτ Πάουλι-Όσναμπρικ.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, όμως, έχουμε και την Euroleague με δύο μεγάλα ματς που μπορούν να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Βαλένθια!

Όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις της Black Friday με 0% γκανιότα εδώ!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend