Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ραφαήλ Στυλιανού: Ο Κύπριος δημοσιογράφος δίνει μάχη με τη λευχαιμία και κάνει έκκληση για βοήθεια! 
Ραφαήλ Στυλιανού: Ο Κύπριος δημοσιογράφος δίνει μάχη με τη λευχαιμία και κάνει έκκληση για βοήθεια! 

Ραφαήλ Στυλιανού: Ο Κύπριος δημοσιογράφος δίνει μάχη με τη λευχαιμία και κάνει έκκληση για βοήθεια! 

Αναζητεί συμβατό δότη μυελού των οστών 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο νεαρός δημοσιογράφος ο οποίος έκανε δημόσια έκκληση, καθώς αναζητεί συμβατό δότη μυελού των οστών. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου του 2013 κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας από τότε τον δικό του αγώνα. 

Αυτή τη φορά πρέπει να μεταβεί άμεσα σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας έτσι ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, ζητώντας από τον κόσμο να τον στηρίξει ακόμη μια φορά, δίνοντας λίγο σάλιο για να βρεθεί ο συμβατός δότης. 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ραφαήλ ανακοίνωσε νέα δειγματοληψία, αύριο στη Λεμεσό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λόγω της μεγάλης συρροής κόσμου στην εκκλησία της χαβούζας στην Λεμεσό ανακοινώθηκε νέα ώρα αύριο το πρωί 9-1 . Η ηλικία είναι 18-45 ετών. Σας ευχαριστώ».

Τέλος, στη Λευκωσία δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 16:00 στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στη Λάρνακα δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά στον 3ο όροφο της νέα πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Send this to a friend