Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μια νέα τεχνολογική καινοτομία, πρωτοβουλία της ΕΤΑΠ Λάρνακας, επιτρέπει την ψηφιακή περιήγηση στη Λάρνακα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΕΤΑΠ, παρά το γεγονός ότι ο τουρισμός φέτος βιώνει πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες, οι προσπάθειες για εκσυγχρονισμό του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας δεν σταματούν.

Μετά την εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος Ομιλούντα Αγάλματα, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και το οποίο τώρα επεκτείνεται ώστε να καλύψει και άλλα σημεία αναφοράς της πόλης, η νέα πρωτοβουλία της ΕΤΑΠ Λάρνακας που και πάλι για
πρώτη φορά εφαρμόζεται στη χώρα μας, και αφορά τη ψηφιακή περιήγηση στη Λάρνακα.

Η υπό αναφορά υφιστάμενη διαδρομή μετατράπηκε τώρα σε ψηφιακή μορφή 360° και προσφέρει ένα πρωτοποριακό τρόπο περιήγησης στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Συγκεκριμένα, οι διαδικτυακοί επισκέπτες μπορούν να εύκολα να πλοηγηθούν μ’ ένα μοναδικό τρόπο σε 30 σημεία αναφοράς της Λάρνακας μέσω τριών περιπάτων.

Πατώντας στο κάθε σημείο αναφοράς που βρίσκεται στην πανοραμική εικόνα ολόκληρης της πόλης, ο χρήστης μεταφέρεται στο συγκεκριμένο σημείο όπου μπορεί να περιηγηθεί μέσω αναλυτικότερης σφαιρικής φωτογραφίας.

Επιπρόσθετα, για το κάθε αξιοθέατο ξεχωριστά παρέχεται η δυνατότητα εκτενέστερης πληροφόρησης όπως βασικά ιστορικά στοιχεία, ωράρια λειτουργίας, τέλη εισόδου, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

Ο διαδραστικός αυτός χάρτης είναι είναι προσβάσιμος τόσο από υπολογιστή, όσο και από κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω της συγκεκριμένης σελίδας.
To όλο έργο στηρίχθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σήμερα και ώρα 8:00 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακα, το Θέατρο Ανεμώνα, παρουσιάζει την κωμωδία «Το Κύκνειο Χάσμα» του Χρήστου Γρηγοριάδη και σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκα.

Send this to a friend