Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Το Champions League επιστρέφει με σπουδαίες αναμετρήσεις καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία με την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων και το Ρεν-Τσέλσι, Λάτσιο-Ζενίτ και Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση! Όλα τα μεγάλα ματς της ημέρας μπορείτε να τα βρείτε στην Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, με 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στις 19:55, η Ρεν υποδέχεται την Τσέλσι με τη νίκη των γηπεδούχων να δίνει απόδοση 6.26, την ισοπαλία να δίνει απόδοση 4.60 και τη νίκη της Τσέλσι να δίνει απόδοση 1.60. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.67, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.22 και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.70, ενώ το No Goal έχει απόδοση 2.07. Μπορείτε να ποντάρετε στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει με τη Ρεν να δίνει απόδοση 3.05 και την Τσέλσι να δίνει απόδοση 1.47.

Μπορείτε να ποντάρετε στα ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, με τον Βέρνερ της Τσέλσι να δίνει απόδοση 2.50 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, τον Έιμπραχαμ να δίνει απόδοση 2.75 και τον Ζιρού να δίνει απόδοση 2.90.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ρεν-Τσέλσι εδώ.

Στις 22:00, η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Ζενίτ και ο άσος δίνει απόδοση 1.67, η ισοπαλία δίνει 4.41 και η νίκη της Ζενίτ δίνει απόδοση 5.60. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05 και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.78, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 1.97. Στα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και το σύνολο γκολ 2-3 με απόδοση 2.00, ενώ τα 4-6 γκολ σύνολο δίνουν απόδοση 3.05 και το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ιμόμπιλε της Λάτσιο σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 2.18.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Λάτσιο-Ζενίτ εδώ.

Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Λειψία για τον 8ο όμιλο, με τους Γάλλους να είναι 3 βαθμούς πίσω από τους Γερμανούς και να θέλουν μόνο τη νίκη! Ο άσος δίνει απόδοση 1.61, η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.90 και η νίκη της Λειψίας δίνει απόδοση 5.65, ενώ το Over 3.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05, το Under 3.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.43 και το Under 2.5 γκολ δίνει 2.85. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.47 και το No Goal δίνει απόδοση 2.55 ενώ το να σκοράρει πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 1.51 και το να ανοίξει το σκορ η Λειψία δίνει απόδοση 2.70.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend