Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λάζος: «Ήταν μεγάλη νίκη αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση»
Λάζος: «Ήταν μεγάλη νίκη αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση»

Λάζος: «Ήταν μεγάλη νίκη αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση»

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για τη νίκη επί της Ομόνοιας. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για το νικητήριο γκολ του Βάγκνερ: «Αποκτήθηκε ως ο βασικός φορ, μας έλειψε, ξέρουμε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ. Είναι απαραίτητος και είναι σημαντικό για μας που έχει επιστρέψει. Συγχαρητήρια σε όλους και στην τεχνική ηγεσία και στους γυμναστές και σε όλους για την δουλειά που έχουν κάνει».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν μεγάλη η νίκη μας, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, στη μοναδική εκπρόσωπο μας στην Ευρώπη, έχει πολλαπλά οφέλη κυρίως στο ψυχολογικό. Με τη νέα προπονητική ομάδα η Νέα Σαλαμίνα είναι αήττητη, οι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο».

Για το επόμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι δύσκολη βδομάδα, αφήνουμε πίσω το ματς με την Ομόνοια, πανηγυρίσαμε και το χαρήκαμε πολύ. Έχουμε αγώνα την Τετάρτη με τον Ερμή στο κύπελλο και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ. Πήραμε τρεις βαθμούς, αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα γίνει διαχείριση του ρόστερ και όποιοι και αν αγωνιστούν θα βοηθήσουν την ομάδα να πάρει την πρόκριση και να κερδίσει το επόμενο παιγνίδι. Έχουν κίνητρο όλοι οι ποδοσφαιριστές, να παλεύουν και να αγωνίζονται, γιατί δεν έχει κανένας δεδομένη θέση στην ενδεκάδα».

Send this to a friend