Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποινή φυλάκισης 6.5 χρόνων επέβαλε χθες σε 56χρονο, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ποσότητας κάνναβης βάρους τριών κιλών και χαπιών έκσταση, βάρους 280 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά έφθασαν στην Κύπρο, από χώρα της Ευρώπης, μέσω ταχυδρομείου, τον Ιούλιο 2018.

 

Πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μέτωπο των φοινικούδων, λαμπαδηδρομία και το άναμμά της φλόγας του μαραθωνίου, όπου τιμήθηκαν οι γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται κατά του κορωνοϊού. Η λαμπαδηδρομία έγινε στην παρουσία του Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, καθώς και του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα διεξαχθεί, την Κυριακή 21.11.21 και ήδη άρχισαν οι εγγραφές συμμετοχής.

 

Ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Καρκινοπαθών στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τις προσπάθειες των Συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στην πόλη για δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Καρκινοπαθών στις νέες εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου. Προστίθεται ότι «ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, ο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ., η Europa Donna και το Ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου» από την ημέρα ίδρυσης τους, μέσα από τις δράσεις δίνουν έμπρακτα σημαντική στήριξη στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «η δημιουργία του συγκεκριμένου Κέντρου, όχι μόνο κρίνεται επιτακτική αλλά θα ενισχύσει και θα ενδυναμώσει τις προσπάθειες αυτές και θα δώσει ελπίδα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας κτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον και περισσότερη πρακτική βοήθεια στους ανθρώπους που τη χρειάζονται».

Send this to a friend