Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Δύσκολο διπλό με Κβιλιτάια τον «χρυσό» σκόρερ! (βίντεο)
Δύσκολο διπλό με Κβιλιτάια τον «χρυσό» σκόρερ! (βίντεο)

Δύσκολο διπλό με Κβιλιτάια τον «χρυσό» σκόρερ! (βίντεο)

Δύσκολη εξόρμιση από το Δασάκι της Άχνας για την Ανόρθωση, η οποία κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό με 1-0 απέναντι στον Εθνικό.     

Η ομάδα της Άχνας στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην “Κυρία” και είχε τις δικές της καλές στιγμές να σκοράρει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η Ανόρθωση από την άλλη παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές, όμως ο Κετσπάγια απέδειξε ότι η “Κυρία” έχει βάθος και αρκετές επιλογές. Με σχετικά καλή εμφάνιση η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε ένα δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό διπλό.

Το φιλμ του αγώνα. 

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα και άσκησε πίεση στον Εθνικό. Η “Κυρία” δημιούργησε φάσεις κυρίως με μακρινά σουτ, όμως ο Στρατηλάτης είχε λύση σε κάθε ένα από αυτά.

Από την άλλη ο Εθνικός δεν τα κατάφερε να γίνει σε καμία στιγμή απειλητικός και προσπαθούσε να περιορίσει την Ανόρθωση για να μην σκοράρει, πράγμα που το κατάφερε και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Κετσπάγια με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, και με την είσοδο των Κβιλιτάια, Μίχα και Οκριασβίλι η Ανόρθωση έγινε ακόμη πιο απειλητική και κυνήγησε το γκολ της νίκης.

Πράγμα που ήρθε στο 69ο λεπτό με το “χρυσό” όπως αποδείχτηκε γκολ του Κβιλιτάια, ο οποίος βρέθηκε τετ-τα-τετ με τον Στρατηλάτη και τον νίκησε για το 1-0.

Από την άλλη ο Εθνικός στο δεύτερο μέρος ήταν πιο επιθετικός και ταλαιπώρησε κάπως την Ανόρθωση, κυρίως με τον Μ. Ηλία και τον Ζάκπα, οι οποίοι είχαν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν ένα γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν.

Έτσι η Ανόρθωση πήρε ένα δύσκολο αλλά πολύτιμο διπλό.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Στρατηλάτης, Περατικός, Κ. Ηλία (86’Κουσιάππας), Παπαγεωργίου (76’Κοστόφσκι), Χαραλάμπους 53’Μιγκελίτο), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Κυπριανού, Μ. Ηλία, Χριστοφή, Σάβιτς.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Ιωάννου, Μιγκελίτο, Σάντος, Ντεϊβίσον, Πρόγιτς, Κοστόφσκι, Κουσιάππας, Κουμής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τζουρ, Κ. Αρτυματάς, Σίντενφελντ, Νταουσβίλι, Μανιάς (66’Οκριασβίλι), Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Μαργκάσα, Σελίν (46’Μίχα), Χριστοφή (57’Κβιλιτάια), Ελουντού.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Κορέια, Οκριασβίλι, Πηλέας, Μίχα, Κβιλιτάια, Χουσμπάουερ, Κορρέα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουντόμπιακ, Σάβιτς / Σελίν, Οκριασβίλι.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend