Home ΛΑΡΝΑΚΑ ‘‘LET’S DO IT! CYPRUS 2020’’ στην Αθηένου
‘‘LET’S DO IT! CYPRUS 2020’’ στην Αθηένου

‘‘LET’S DO IT! CYPRUS 2020’’ στην Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s Do It Cyprus», με στόχο την εκστρατεία καθαρισμού της περιοχής του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, στις 9.00 π.μ.

Το «Let’s do it Cyprus» είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World!, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού και πραγματοποιείται από το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά, με την κινητοποίηση οργανωμένων και μη εθελοντών, μαθητών, προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών και αναμένεται να αποδειχθεί για άλλη μια φορά η εθελοντική συμμετοχή πολιτών στα κοινά και στα περιβαλλοντικά θέματα της Αθηένου.

Η Αθηένου διαχρονικά διακρίνεται για την εθελοντική της δράση σε διάφορους τομείς, από την οποία προήλθε και η πανευρωπαϊκή της διάκριση στο πρόγραμμα URBACT ως «Πόλη Καλής Πρακτικής στον Εθελοντισμό».

Διευκρινίζεται ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για περιορισμό της  πανδημίας του Κορωνοϊού, σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. Δεν θα γίνει φέτος η καθιερωμένη συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο, αλλά κάθε συμμετέχουσα ομάδα, που θα εφοδιασθεί με σακούλια, νερά και άλλα απαραίτητα από τον Δήμο, θα συναντάται επί τόπου στον χώρο καθαρισμού, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων μαζί.

Αγκαλιάζουμε και φέτος την εκστρατεία «Let’ s Do It Cyprus», για μια Αθηένου πιο καθαρή και πιο όμορφη!

 

Send this to a friend