Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξεκούραστος στο «Dragao» o Ολυμπιακός
Ξεκούραστος στο «Dragao» o Ολυμπιακός

Ξεκούραστος στο «Dragao» o Ολυμπιακός

Στις 22:00 o Ολυμπιακός Πειραιώς φιλοξενάται από την Πόρτο στο «Dragao» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Πόρτο: Χωρίς να ενθουσιάσει κατάφερε και πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 το περασμένο Σάββατο (24/10) απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε για την 5η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Είχε την πρωτοβουλία του αγώνα με τη Ζιλ Βιθέντε και ευτύχισε να προηγηθεί στο 41′. Σε κάποιες φάσεις όμως κινδύνεψε να ισοφαριστεί από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις που έφτιαχνε η αντίπαλος της. Στο 59′ έχασε πέναλτι και στο 74′ έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Σανουσί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο κατάφερε και άντεξε και πήρε αυτή τη στενή αλλά σημαντική νίκη με 1-0. Στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι είχε καλή παρουσία, και παρόλο που είχε προηγηθεί δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος, φεύγοντας ηττημένη από το Έτιχαντ με 3-1.

Αγωνιστικά νέα: Αγώνα δρόμου κάνει ο χαφ Οτάβιο και ο βασικός εξτρέμ Ντίας, οι οποίοι απουσίασαν στο παιχνίδι με τη Ζιλ Βιθέντε. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο στόπερ Μαρκάνο, που θήτευσε στον Ολυμπιακό για δύο συνεχή σεζόν (2011-12, 2013-14).

Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Μπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Σ. Ολιβέιρα, Ουρίμπε (Μπαρό), Φ. Αντερσον (Ντίας), Οτάβιο, Κορόνα, Μαρεγκά.

Ολυμπιακός: Δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα, αφού ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί, καταφέρνοντας να ξεκουραστεί για το αποψινό σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Πόρτο. Στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ, ενώ το σκορ πήγαινε στο 0-0 μέχρι το τέλος, ο Χασάν με δικό του τέρμα στο 91′ έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός λόγω covid-19 για ακόμη ένα αγώνα παραμένει ο χαφ Καμαρά. Τις τελευταίες ημέρες άλλοι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί και δεν πήραν το αεροπλάνο για το Πόρτο. Πρόκειται για τους Μπα (στόπερ) και Σουντανί (επιθετικός), οι οποίοι έχουν τεθεί σε περιορισμό.

Πιθανή ενδεκάδα: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (Φορτούνης), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Προϊστορία: Πόρτο και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί ξανά στο γήπεδο της πρώτης άλλες τρεις φορές. Η Πορτογαλική ομάδα μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

21.09.99 Champions League Πόρτο Ολυμπιακός 2 : 0
16.09.98 Champions League Πόρτο Ολυμπιακός 2 : 2
27.11.97 Champions League Πόρτο Ολυμπιακός 2 : 1

 

Mobile Application Bonus: Στοιχημάτισε από το κινητό σου και πάρε έξτρα μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend