Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Κίνηση στήριξης από πρώην παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας (δηλώσεις)
Κίνηση στήριξης από πρώην παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας (δηλώσεις)

Κίνηση στήριξης από πρώην παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας (δηλώσεις)

Παλιοί παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα και το σωματείο γενικότερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Λύσανδρος Χατζηλάμπρου, ο οποίος υπηρέτησε διοικητικά την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Η αρχική τοποθέτηση: «Ο κόσμος και οι παλιοί παράγοντες δεν θα μπορούσαν να μην αναλάβουν μια πρωτοβουλία και να βοηθήσουν. Είμαστε ένα σωματείο χωρίς επενδυτές, ιδιόκτητες και χωρίς τίποτα ασπρόμαυρο να κινείται γύρω. Αυτοί οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν πετύχει ένα θαύμα. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια».

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να βοηθηθεί η ομάδα; «Μπορούν να γίνουν πάρα πολλά, όχι μόνο για αυτή την ομάδα. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν πρέπει να μένουν αμέτοχοι ούτε η ομοσπονδία, ούτε και άλλος φορέας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ένα πρόβλημα της Νέας Σαλαμίνας. Έτυχε ο κλήρος να πέσει πάνω μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα βγάλουμε τη χρονιά, αλλά διερωτώμαι, αν αυτός είναι ο αθλητισμός;»

Νιώθετε ότι δεν είχατε δίκαιη αντιμετώπιση; «Δεν είμαι ο αρμόδιος να μπω στα επιμέρους ζητήματα. Κατά παράβαση όλων των πρωτοκόλλων, είδαμε να κλείνει το προπονητικό κέντρο και να έχουμε αγώνες με μόλις πέντε μέρες προπόνηση. Δεν νομίζω να θεωρείται δίκαιη αυτή η αντιμετώπιση. Πόσες είναι οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας που αν αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα, θα έβρισκαν το θάρρος να παρουσιάσουν ενδεκάδα».

Για τη συνάντηση: «Μπορούμε να δηλώσουμε τη διάθεση όλων μας στο δ.σ. Θα δηλώσουμε πως είμαστε πραγματικοί υπηρέτες του σωματείου. Είναι μια προσπάθεια εντελώς αυθόρμητη. Η στάση της ομοσπονδίας δεν πρέπει να είναι απαθής για καμία ομάδα. Δεν είναι σωστό να αφήνουμε με απάθεια συνανθρώπους μας να υποφέρουν με αυτό τον τρόπο».

Send this to a friend