Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αήττητη στο «Έμιρεϊτς» με Λέστερ η Άρσεναλ!
Αήττητη στο «Έμιρεϊτς» με Λέστερ η Άρσεναλ!

Αήττητη στο «Έμιρεϊτς» με Λέστερ η Άρσεναλ!

Τη Λέστερ στο «Έμιρεϊτς» υποδέχεται απόψε στις 21:15 η Άρσεναλ.
Άρσεναλ: Τα χρειάστηκε η Άρσεναλ στη Βιέννη, αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 χάρη στο γκολ του Φούντα στο 51′, μετά από τραγικό λάθος του Λένο. Ωστόσο, με δύο γκολ των Λουίζ και Ομπαμεγιάνγκ στο 70′ και 74′ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε τελικά τη νίκη με 2-1. Όσο αφορά το τελευταίο εντός των συνόρων παιχνίδι που έδωσε, έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, με γκολ του Στέρλιγκ στο 23′.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός για τον αγώνα με τη Λέστερ θα μείνουν οι τραυματίες Τσάμπερς, Χόλντιγκ, Μάρι και Μαρτινέλι, όπως επίσης και ο Οζίλ, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα για τον τεχνικό της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα καταφέρουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Γουίλιαν και Θεμπάγιος, οι οποίοι έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.
Λέστερ: Κέρδισε με καθαρή νίκη με 3-0 τη Ζόρια την περασμένη Πέμπτη (22/10) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με δύο γκολ στο ημίχρονο και ακόμη ένα στο 67′ πήρε το τρίποντο εύκολα κι απλά. Σε αντίθεση όμως με το 3-0 του Γιουρόπα Λιγκ, στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος τα έκανε μαντάρα, χάνοντας με 1-0 στο «King Power» από την Άστον Βίλα, με το γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός από τον αγώνα με την Άρσεναλ θα παραμείνουν οι τραυματίες Άμαρτι, Εντιντί, Περέιρα και Σόγιοντσου, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέιμι Βάρντι.
Προϊστορία: Τα τελευταία 10 χρόνια Άρσεναλ και Λέστερ έχουν συναντηθεί έξι φορές. Στις πέντε η Άρσεναλ ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη, ενώ στην 6η και πιο πρόσφατη οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.
07.07.20 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 1 : 1
22.10.18 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 3 : 1
11.08.17 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 4 : 3
26.04.17 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 1 : 0
14.02.16 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 2 : 1
10.02.15 Premier League Άρσεναλ Λέστερ 2 : 1
Money Plus Bonus: Γιατί τα χρήματα σας αξίζουν περισσότερο!

Send this to a friend