Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Διπλό κόντρα στον Ερμή η ουσιαστική ΑΕΚ! (βίντεο)
Διπλό κόντρα στον Ερμή η ουσιαστική ΑΕΚ! (βίντεο)

Διπλό κόντρα στον Ερμή η ουσιαστική ΑΕΚ! (βίντεο)

Απόδραση με διπλό από το Αμμόχωστος για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ερμή. 

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις η ομάδα του Καρίγιο είχε την υπεροχή και με δύο γκολ των Χέιτλι στο 6′ και Τρισκόφσκι στο 85′, πήρε τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη ο Ερμής, δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του και δεν απείλησε και ιδιαίτερα την εστία του Τέουνκενς, έτσι δέχτηκε εντός έδρας ήττα.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος αυτή που μπήκε καλύτερα ήταν η ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Με γύρισμα του Τρουγιόλς εντός περιοχής, οι παίκτες του Ερμή δεν κατάφεραν να διώξουν και έφτασε η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ήταν μόνος του ο Χέιτλι και έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ ο Ερμής δεν κατάφερε να αντιδράσει και ιδιαίτερα, η ΑΕΚ είχε την κατοχή και ήταν καλύτερη.

Η ομάδα του Καρίγιο είχε τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα και δεν κινδύνεψε και ιδιαίτερα, αντιθέτως προσπαθούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν βρήκε την μεγάλη ευκαιρία για να το πράξει.

Από την άλλη ο Ερμής δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Η ομάδα του Ανδρονίκου δεν κατάφερε να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει και έτσι το ημίχρονο έληξε υπέρ της ΑΕΚ με 1-0.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες με την ΑΕΚ να είναι καλύτερη.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του αγώνα, οι φάσεις πάλι δεν ήταν πολλές, με την ΑΕΚ να χάνει λίγο από τον έλεγχο που είχε στο παιχνίδι και τον Ερμή να προσπαθεί να γίνει απειλητικός, ωστόσο μέχρι τον 70′ δεν είχε βρει την μεγάλη φάση.

Από την άλλη η ΑΕΚ είχε τις καλές τις στιγμές με Μακρή στο 49′ και Τρισκόφσκι 58′ αλλά και τις δύο ευκαιρίες τις εξουδετέρωσε ο κίπερ του Ερμή.

Από εκεί και πέρα με τον Ερμή να μην μπορεί να αντιδράσει και την ΑΕΚ να αποκτά ξανά τον έλεγχο με αντεπίθεση κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

Στο 85′ ο Τρισκόφσκι μετά από γύρισμα του Μακρή ο πρώτος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Καρίγιο.

Έτσι η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική νίκη και απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το “Αμμόχωστος”.

Ερμής: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς (76’Κύπρου), Ντίας, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (46’Μέιρα), Κονέ (66’Καμπράλ), Σιντιμπέ, Λέμος.

Στον πάγκο οι: Φιρινίδης, Γαβριήλ, Μέιρα, Παπαθανασίου, Ντα Σίλβα, Οκόχ, Κύπρου, Καϊσερλίδης, Βαλλιάνος.

ΑΕΚ: Τέουνκενς, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ (80’Μαρτίνες), Σπόλιαριτς, (66’Σπιρόφσκι) Τρισκόφσκι, Χέιτλι, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ναράνχο (76’Γκαρσία), Μακρής.

Στον πάγκο οι: Τόνιο, Θάντι, Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι, Ναούμ, Τολεμές, Μαρτίνεζ, Γκαρσία, Κωνσταντίνου.

Send this to a friend