Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Έριξε τριάρα ο Απόλλωνας της αποδυναμωμένης Νέας Σαλαμίνας (βίντεο)
Έριξε τριάρα ο Απόλλωνας της αποδυναμωμένης Νέας Σαλαμίνας (βίντεο)

Έριξε τριάρα ο Απόλλωνας της αποδυναμωμένης Νέας Σαλαμίνας (βίντεο)

Εκτός έδρας ήττα για τη Νέα Σαλαμίνα από τον Απόλλωνα με 3-0 μέσα στο Τσίρειο. 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος απουσιάζε από τον πάγκο, καθώς είχε τιμωρία, παρέταξε μία εντεκάδα ανάγκης για τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν τα συνεχόμενα παιχνίδια μετά από όλα όσα πέρασαν με τον κορονοιο.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε την υπεροχή. Για την ομάδα του Αυγουστή σκόραραν δύο γκολ ο Ντιγκινί στο 12′ και στο 32′, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Μπένσοπ στο 61′.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Απόλλωνας μπήκε από την του αγώνα αποφασισμένος για να επιβληθεί και να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν την υπόθεση νίκη και αυτό έκανε.

Μόλις στο 12′ οι γαλάζιοι της Λεμεσού πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον Ντιγκινί από ευνοϊκή θέση να μην αστοχεί και να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Αυγουστή, η οποία είχε συνεχώς την κατοχή και έκανε το δικό της παιχνίδι στο 32′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με πρωταγωνιστή ξανά τον Ντιγκινί, ο οποίος μετά από κόντρα έφτασε σε αυτόν η μπάλα και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Έτσι έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα δεν τα κατάφερε να αντιδράσει και ο Απόλλωνας έψαχνε από την αρχή το τρίτο γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα έχασε δύο συνεχόμενες ευκαιρίες με τον Μπένσοπ, με τον Κίσσα να αποκρούει και τις δύο φάσεις. Όμως στην τρίτη ευκαιρία που βρήκε ο φορ του Απόλλωνα έκανε το 3-0. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Μπένσοπ με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ του Σιαθά, τα οποία εξουδετέρωσε ο Δημητρίου.

Ο Απόλλωνας καλύτερος έλεγξε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Αγκίρε, Χάμπος, Ντένιτς (70΄Μάρκοβιτς) Πίττας (61΄Γκακπέ) Ντιγκινί, Μπένσοπ (70΄Ματέι) Λάρσον

Στον πάγκο: Γιοβάνοβιτς, Παπαστυλιανού, Φιλιώτης, Σάλαϊ, Βασιλείου, Κατελάρης, Μάρκοβιτς, Ματέι, Γκακπέ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Ανδρέου, Κρεάν (61΄Παύλου) Πική, Σιαθάς (73΄Τσίκο) Μπαραβίκας, Σβοφς, Αντιόλο, Μόντες (70΄Λεμέσιος) Σανκόχ.

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Βαρέλα, Λεμέσιος, Ντανίλο, Παύλου, Βινίσιους, Νικολάου, Χριστοφόρου, Τσίκο

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

Κίτρινες: -/Σμοφ

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend