Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Υπό κράτηση 32χρονος ύποπτος για ληστείες σε ξενοδοχείο και αρτοποιείο
Υπό κράτηση 32χρονος ύποπτος για ληστείες σε ξενοδοχείο και αρτοποιείο

Υπό κράτηση 32χρονος ύποπτος για ληστείες σε ξενοδοχείο και αρτοποιείο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας σε ξενοδοχείο και αρτοποιείο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 1.50 χθες τα ξημερώματα καταγγέλθηκε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, άγνωστο πρόσωπο που φορούσε μαύρα ρούχα, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή μεταλλικού πτυσσόμενου ροπάλου ζήτησε από τον υπάλληλο υποδοχής και απέσπασε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια ο ύποπτος εγκατέλειψε τη σκηνή με μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος.

Δέκα λεπτά αργότερα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ένα πρόσωπο με την ίδια περιγραφή και τρόπο δράσης, εισήλθε σε φούρνο στη Λάρνακα, όπου και πάλι κατάφερε να αποσπάσει από υπάλληλο χρηματικό ποσό και εγκατέλειψε τη σκηνή με μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος.

Τις δύο σκηνές επισκέφθηκαν μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας οι οποίοι περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Send this to a friend