Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Σπιτικό φαγητό και πλούσιος μεζές σ’ ένα παραδοσιακό εστιατόριο του χωριού
Σπιτικό φαγητό και πλούσιος μεζές σ’ ένα παραδοσιακό εστιατόριο του χωριού

Σπιτικό φαγητό και πλούσιος μεζές σ’ ένα παραδοσιακό εστιατόριο του χωριού

Αν για να πάρεις την απόφαση να βγεις έξω για φαγητό, δεν έχεις ως μοναδικό κριτήριο το καλό φαγητό, αλλά αναζητάς και τον ιδανικό συνδυασμό ενός όμορφου και χαλαρού χώρου, με μενού που να θυμίζει την κουζίνα της γιαγιάς, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος θα τραβήξει την προσοχή σου με την πρώτη ματιά, δίνοντας την εικόνα από κάτι οικείο και παραδοσιακό.

Το Καζάνι, η παραδοσιακή ταβέρνα της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο χωριό Αραδίππου, είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες. Ετοιμάζει για εσάς με πολλή μεράκι ένα πλούσιο μεζέ, ότι καλυτερο υπάρχει στην κυπριακή κουζίνα, όπου σε συνδυασμό με την μαγευτική διακόσμηση του χώρου και ένα καλό κρασί, θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τη 01:00 εκτός Κυριακής, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα απολαύσεις ζωντανή μουσική.

Αν λοιπόν ψάχνεις για σπιτικό φαγητό και πλούσιο μεζέ σε value for money τιμή, το Καζάνι είναι η απόλυτη και μόνιμη επιλογή σου.

  

28ης Οκτωβρίου, Αραδίππου, Λάρνακα, 7104, 99 313236

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend