Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Λούης Night Show»: Η Ρούλα Γεωργιάδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
«Λούης Night Show»: Η Ρούλα Γεωργιάδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

«Λούης Night Show»: Η Ρούλα Γεωργιάδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Και αυτή την εβδομάδα ο αγαπημένος παρουσιαστής και stand up comedian δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και το σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια Παρασκευή το επεισόδιο «Λούης Night Show» μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις αλλά και στιγμές που θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Ο παρουσιαστής του Alpha με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει όλα όσα είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε και από το πρόγραμμα του δεν θα λείπει, όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει η σάτιρα του για πρόσωπα τόσο από τον χώρο της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας.

Ωστόσο, μέσα από το trailer που δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες μέρες, η καλεσμένη δεν είχε αποκαλυφθεί  πράγμα το οποίο και έγινε σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του hello.com.cy η καλεσμένη της εκπομπής για σήμερα το βράδυ θα είναι η Ρούλα Γεωργιάδου. Ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες, αφού μετά την παραίτηση του κ. Συλλούρη, πήρε την βουλευτική θέση ως πρώτη επιλαχούσα από το “Κίνημα Αλληλεγγύη”. Η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής εισβάλλει στο πλατό του Λούη Πατσαλίδη παραχωρώντας μια ανατρεπτική συνέντευξη με έντονη δόση σάτιρας και χιούμορ.

 

Send this to a friend