Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Η Lufthansa ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων της για το 2021
Η Lufthansa ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων της για το 2021

Η Lufthansa ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων της για το 2021

H Lufthansa έρχεται Πάφο. Ο γερμανικός αεροπορικός κολοσσός, ανακοίνωσε τα νέα, αναθεωρημένα δρομολόγια της σε δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021, βάσει των νεώτερων επιδημιολογικών δεδομένων ανά την Ευρώπη. Η Πάφος, όπως και στον προ διμήνου σχεδιασμό της εταιρείας που είχε δει το φως της δημοσιότητας, εξακολουθεί και στο νέο προγραμματισμό να περιλαμβάνεται στους προορισμούς στους οποίους θα πραγματοποιεί πτήσεις ο γερμανικός κολοσσός των αερομεταφορών.

Πρόκειται για εξέλιξη ύψιστης σημασίας για την λειτουργία του αεροδρομίου Πάφου και για το τουριστικό προϊόν της επαρχίας, αφού ανέκαθεν η Lufthansa πέραν του όγκου του επιβατικού κοινού που διακινεί, θεωρείται και ως αεροπορικός οργανισμός που δημιουργεί τουριστική κίνηση στους χώρους δραστηριοποίησης της.

Στα 15 νέα δρομολόγια που ανακοίνωσε η Lufthansa για το καλοκαίρι του 2021, από την Φρανκφούρτη, περιλαμβάνονται ακόμη γνωστοί προορισμοί διακοπών, όπως ελληνικά νησιά, τα Χέρες ντε λα Φροντέρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη στην Ισπανία, η Χουργκάδα στην Αίγυπτο, η Ριέκα στην Κροατία, η Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, η Ντιέρμπα στην Τυνησία και η Βάρνα στην Βουλγαρία.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση από τις 16 Σεπτεμβρίου στο lufthansa.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Send this to a friend