Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έριξε τεσσάρα και προκρίθηκε ο Εθνικός
Έριξε τεσσάρα και προκρίθηκε ο Εθνικός

Έριξε τεσσάρα και προκρίθηκε ο Εθνικός

Πρόκριση για τον Εθνικό με εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στο Τσίρειο στάδια με 4-1. 

Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός μπήκε καλύτερα και είχε την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, ψάχνοντας για το γκολ. Ωστόσο μετά ο Άρης κατάφερε να ισοζυγίσει τον αγώνα και έφτιαξε και αυτός τις δικές του καλές στιγμές.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, η ομάδα της Άχνας ανέβασε ξανά στροφές και κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ζάκπα με κεφαλιά στο 39ο λεπτό.

Έτσι το πρώτο μέρος έληξε 1-0 υπέρ του Εθνικού.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα το ματς. Στο 53′ ο Παχίπης έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Παρά το γκολ που δέχτηκε ο Εθνικός, κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα. Εφτά λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε, η ομάδα της Άχνας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Στο 60′ με πλασέ του Κωνσταντίνου Ηλία ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-1.

Τέσσερα λεπτά μόλις μετά, στο 64′ η ομάδα του Κλάφουριτς έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μάριο Ηλία. Εκεί κάπου τα πράγματα έγειραν προς την πλευρά του Εθνικού.

Ο Άρης έκανε τη δική του προσπάθεια για να μειώσει και να ελπίζει για κάτι, ανοίχτηκε και στο τέλος δέχτηκε και τέταρτο γκολ. Στο 90+2 ο Κονέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Άρης: Σωφρονίου, Παστελλής, Μοδέστου (35΄Κυριάκου), Σταύρου, Μόργκαν(66′ Μιτσής), Παχίπης, Χαραλάμπους, Ντελμίρο (66΄Λυσάνδρου), Νταμάχου, Μαμμίδης, Κκώστης.

Στον πάγκο οι: Στυλιανού, Ανδρέου Α., Ανδρέου Κ., Δημητρίου, Ανδρέου Σ., Ματθαίου.

Εθνικός Άχνας: Στρατηλάτης, Μιγκελίτο, Ηλία Μ., Παπαγεωργίου (46′ Ηλία Κ.), Χαραλάμπους, Σάντος, Ντολεζάλ(51′ Κονέ), Πρόγιτς, Ντεϊβίσον, Ζάκπα, Γκόρουπετς(34′ Κυπριανού).

Στον πάγκο οι: Μπογκατίνοβ, Ιωάννου, Χουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κουσιάππας, Μωυσέως.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend