Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Ξέσπασε κατά ΟΚΥΠΥ ο Δρ. Κυπρή: “Αυτό είναι το ευχαριστώ σε ανθρώπους που λέτε ήρωες;”
Ξέσπασε κατά ΟΚΥΠΥ ο Δρ. Κυπρή: “Αυτό είναι το ευχαριστώ σε ανθρώπους που λέτε ήρωες;”

Ξέσπασε κατά ΟΚΥΠΥ ο Δρ. Κυπρή: “Αυτό είναι το ευχαριστώ σε ανθρώπους που λέτε ήρωες;”

Tην έντονη αντίδραση του επικεφαλής γιατρού στον Θάλαμο COVID-19 του Νοσοκομείου Αναφοράς για την πανδημία, που στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, προκάλεσε η άρνηση του ΟΚυΠΥ να μονιμοποιήσει τρείς νοσηλευτές που επιστρατεύτηκαν με διάταγμα για τις ανάγκες νοσηλείας ασθενών κορωνοϊού με το αιτιολογικό της μοριοδότησης. 

Οι τρείς νοσηλευτές κατήλθαν σήμερα σε διαμαρτυρία, ενώ ο Εκπρόσωπος του ΟΚυΠΥ Πάμπος Χαριλάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι “σε περίπτωση που οι τρεις νοσηλευτές διαθέτουν τα απαραίτητα μόρια και εμπίπτουν στους αριθμούς που θα προσλάβουμε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο τα μόρια των δύο εκ των τριών ατόμων είναι πολύ κάτω από την μοριοδότηση”.


Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ο Δρ. Χρίστος Κυπρής κάνει λόγο για “ντροπή και αίσχος” και δηλώνει “αηδία.”

Ως υπεύθυνος γιατρός της μονάδας Covid-19 που δουλευω εδω και 7 μηνες με αυτα τα παιδια θεωρω ντροπή και αισχος να μην προσληφθούν αυτοι οι νοσηλευτες στον ΟΚΥΠΥ. Αφου δεν σας εφταναν τα μορια που ειχαν γιατι τους φέρατε εδω αναγκαζοντας τους να παραιτηθουν απο τις προηγουμενες δουλειες τους? Γιατί δεν φέρατε αυτους με τα πιο πολλα μόρια? Αυτο ειναι το ευχαριστώ σας σε ανθρωπους που εσεις ονομάζεται ηρωες? Ξερουμε ομως ολοι πολυ καλα τι γινεται σε αυτη την χωρα και το ιδιο θα ισχύσει και για μενα. ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. Αηδιάζω.

Send this to a friend