Home ΕΞΟΔΟΣ Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείς την αυθεντική ιταλική κουζίνα
Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείς την αυθεντική ιταλική κουζίνα

Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείς την αυθεντική ιταλική κουζίνα

Την αγαπάμε ένα κλικ παρακάτω απ’ όσο τη μητρική μας. Την τρώμε μετά μανίας στα ristorante της χώρας, πολλοί από εμάς ξέρουμε να τη μαγειρεύουμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξιδεύουν μέχρι την Ιταλία για να τη γευτούν επιτόπου. Η ιταλική κουζίνα, η πιο αγαπημένη μας «διεθνής», αν και έχει καριέρα χρόνων στη χώρα μας, τελευταία έμοιαζε να έχει κάνει «κοιλιά» προς μεγάλη λύπη των καλοφαγάδων. Φέτος όμως κάνει δυναμικό comeback πιο νόστιμη από ποτέ! Καινούργια ιταλικά σηκώνουν αυλαία, μικρά στέκια-αυθεντίες στη ζύμη για πίτσα ξεφυτρώνουν σε όλο το κέντρο, γωνιές με φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά ξεπετάγονται σε κάθε γειτονιά.

Η Spaghetteria Italia Ristorante είναι μία ιταλική τρατορία που σέβεται στο έπακρον τις καταβολές της παραδοσιακής κουζίνας, φτιαγμένης μόνο από ποιοτικές φρέσκες ύλες.

Η μπροστινή, καλυμμένη με ξύλο βεράντα με αναγεννησιακή αισθητική και ο εσωτερικός τους χώρος, θα φιλοξενήσει εσένα και τους φίλους σου, για να γευτείτε αρχικά αρωματικό πεπόνι και προσιούτο Πάρμας ή ποιοτικό βοδινό καρπάτσιο, ενισχυμένο με παρμεζάνα παλαίωσης και πικάντικη ρόκα.

Ζυμαρικά και Spaghetteria Italia Ristorante, πάνε μαζί, γι’ αυτό δες με προσοχή την κάρτα με τις δυο δεκάδες επιλογές, ενώ μπορείς να δοκιμάσεις και τις πεντανόστιμες πίτσες.

 

Στυλιανού Λένα 50, Λάρνακα, 24629450
Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend