Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Μεγάλος μαχητής ο μικρός Ανδρέας-Εξέπληξε τους γιατρούς στη Γερμανία
Μεγάλος μαχητής ο μικρός Ανδρέας-Εξέπληξε τους γιατρούς στη Γερμανία

Μεγάλος μαχητής ο μικρός Ανδρέας-Εξέπληξε τους γιατρούς στη Γερμανία

Μεγάλος μαχητής ο μικρός Ανδρέας και συνεχίζει καθημερινά να δίνει μάχη μαζί με την οικογένειά του, στη Γερμανία.

Η ιστορία του μικρού Ανδρέα έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι όταν κατά τη διάρκεια την πανδημίας διαγνώστηκε από τους ιατρούς με Απλασία Μυελού των Οστών ενώ  την Μεγάλη Παρασκευή μετέβηκε σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι γονείς του όλο αυτό το διάστημα μετακόμισαν στη Γερμανία για να βρίσκονται δίπλα του σ΄αυτό το δύσκολο αγώνα. Θεώρησαν σημαντικό να ενημερώσουν για τα νεότερα την κατάστασης της υγείας του φίλους, συγγενείς όπως και απλό κόσμο που έμαθαν για την ιστορία του και έστελναν χιλιάδες μηνύματα.

Μιλώντας στο SigmaLive, η μητέρα του Ανδρέα, Ραφαέλλα Μιχαήλ Θεοχάρους ανέφερε πως προχώρησε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και αντιμετώπισε αρκετές επιπλοκές.

Ο μικρός Ανδρέας, πάλεψε με σθένος, «για πολλές μέρες βρισκόταν σε καταστολή διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας και ενώ οι γιατροί είχαν χάσει τις ελπίδες τους και δεν είχαν καμία απάντηση να δώσουν ο Ανδρέας μας για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο δυνατός είναι και συνήλθε. Μετά και από αυτή τη μάχη που έδωσε βγήκε από την Εντατική».

Αυτή τη στιγμή ο μικρός Ανδρέας, βρίσκεται στο σπίτι και πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο για με φυσιοθεραπείες ώστε να αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας του, να επανέλθει η ομιλία του και με μικρά βηματάκια να αρχίσει να περπατά και να κάθεται.

«Μετά από οκτώ βδομάδες είναι λίγο καλύτερα», είπε η κα Θεοχάρους.

Οι θεραπείες του Ανδρέα θα συνεχιστούν μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και να κρίνουν οι ιατροί ότι το μόσχευμά του δεν θα επιφέρει κίνδυνο.

«Ευχόμαστε όπως εξέπληξε τους ιατρούς μέχρις στιγμής ο Ανδρέας να συνεχίσει να το κάνει και να βγει νικητής» ,είπε η μητέρα του.

Τέλος ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλους όσους στήριξαν την οικογένειας με τις ευχές τους για τη δύσκολη μάχη που δίνει.

«Λίγο σάλιο κάποιου από μας μπορούν να δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας! Εμείς φανήκαμε τυχεροί! Μακάρι να ξέραμε ποιος είναι ο δότης μας για να μπορούσαμε να τον ευχαριστούμε και προσωπικά για το δώρο της ζωής που έδωσε στον μικρό μας! Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας όμως που χρειάζονται τον δικό τους δότη», το μήνυμα της οικογένειας.

Send this to a friend