Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αλκή – Ονήσιλλος
Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αλκή – Ονήσιλλος

Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αλκή – Ονήσιλλος

Άλλα δύο πρόσωπα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλκή – Ονήσιλλου, που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στο γήπεδο «Αμμόχωστος».

Ήδη η υπόθεση του 33χρονου, από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος είχε αρχικά συλληφθεί και προφυλακιστεί για επίθεση και κτύπημα κατά αστυνομικού που ήταν στο γήπεδο, καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και θα εκδικαστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Οι δύο νέες συλλήψεις που έγιναν αφορούν άτομα ηλικίας 40 και 31 ετών, τα οποία διαμένουν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Ε

ναντίον τους εξετάζονται αδικήματα που αφορούν βία σε αθλητικούς χώρους, συμπλοκή κι επίθεση, οχλαγωγία, επίθεση εναντίον αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για μία μέρα. Στη συνέχεια η υπόθεσή τους θα καταχωρισθεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των τεχνικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ταυτόχρονα, ομάδα περίπου έξι αγνώστων ατόμων που βρισκόταν στο γήπεδο επιτέθηκε και χτύπησε ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο γήπεδο, να προστρέξει σε βοήθεια.

Αποκάλυψε την ταυτότητά του και προσπάθησε να σταματήσει το επεισόδιο, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον 33χρονο, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι και σύμφωνα με τον παραπονούμενο τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend