Home ΕΞΟΔΟΣ Ξέρουμε που θα φας νόστιμα poke bowls στη Λάρνακα
Ξέρουμε που θα φας νόστιμα poke bowls στη Λάρνακα

Ξέρουμε που θα φας νόστιμα poke bowls στη Λάρνακα

Οι διατροφικές συνήθειες της foodie κοινότητας γίνονται τρεντ με την πρώτη… μπουκιά.

Το Instagram μας δείχνει τι τρώνε οι ενημερωμένοι λάτρεις του φαγητού, οι οποίοι το αγαπούν και αναδεικνύουν όχι μόνο τοπικές κουζίνες αλλά και ιδέες που αποθεώνουν και την υγιεινή διατροφή. Ενα από αυτά που βλέπουμε πολύ στο Instagram είναι τα poke bowls που έρχονται από τη Χαβάη.
Τα μπολ αυτά, που είναι μια πανδαισία χρωμάτων, περιέχουν ψάρι ή θαλασσινά, με λαχανικά.

Φυσικά, οι παραλλαγές είναι πολλές με τον καθένα να προσθέτει στο μπολ του ό,τι του αρέσει και επιθυμεί, όπως ρύζι, καρότο και παντζάρια.

Τα poke bowls έφτασαν στην Κύπρο πριν από λίγα χρόνια και από τότε αποτελούν πρώτη επιλογή για pescatarians αλλά και για αυτούς που προτιμούν τα ανάλαφρα και νόστιμα γεύματα.

Εμείς ανακαλύψαμε ένα καινούργιο cafe στο κέντρο της Λάρνακας το οποίο εκτός από ποικιλία καφέδων και ποτών, προσφέρει και νόστιμα γεύματα, μεταξύ άλλων και νόστιμα poke bowls. Ο λόγος για το The Third Room το οποίο έκανε την εμφάνιση του πριν από μερικούς μήνες και έγινε στέκι για πολλές παρέες. Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί, ενώ σερβίρει επίσης χειροποίητα οινοπνευματώδη ποτά, κοκτέιλ.

Όσο για τα poke bowls; Είναι μια πλούσια επιλογή φρέσκων, μαριναρισμένων και τουρσί εποχιακών λαχανικών, που τοποθετούνται σε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαζί με πλιγούρι & μαρούλι. Ένα πιάτο σχεδιασμένο για να παρέχει σημαντική ποσότητα βιταμινών, φυτικών ινών και πρωτεϊνών. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε σε ένα μπολ. Είναι διαθέσιμο και σε vegan & vegetarian σάλτσες.

Κωνσταντίνου Καλογερά, Λάρνακα, Κύπρος, 99 051251

Larnakaonline Έξοδος

 

 

Send this to a friend