Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ H 20χρονη Αλεξάνδρα από τη Λάρνακα χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας
H 20χρονη Αλεξάνδρα από τη Λάρνακα χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας

H 20χρονη Αλεξάνδρα από τη Λάρνακα χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας

Μια 20χρονη κοπέλα από την Λάρνακα, χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια όλων, χτυπημένη από απλαστική αναιμία. Η Αλεξάνδρα Ζαννέτου, έχει άμεση ανάγκη από συμβατό δότη μυελού των οστών, ευρισκόμενη την περίοδο αυτή στη Γερμανία για θεραπεία ενώ πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε μεταμόσχευση.

Η ίδια η Αλεξάνδρα, παρά το σοβαρό πρόβλημα και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, βρήκε το θάρρος ψυχής να δημοσιοποιήσει η ίδια το πρόβλημα της και να απευθύνει έκκληση προς τον καθένα από μας για να δώσει δείγμα σε ένα νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως εξής:

«Κάποιοι με γνωρίζουν και ξέρουν τι άτομο είμαι. Όπως έχετε μάθει είμαι η Αλεξάνδρα Ζαννέττου, είμαι 20 ετών και έχω απλαστική αναιμία! Είμαι σε νοσοκομείο της Γερμανίας από τον Μάρτη και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 θεραπείες. Τον Σεπτέμβριο πήγα πίσω Κύπρο για 3 βδομάδες αφού τελικά μπορούσα να συνεχίσω εκεί την θεραπεία μου και οταν ήρθα ξανά Γερμανία πριν 2 βδομάδες μου ανακοίνωσαν πως τελικά καμιά απο τις θεραπείες μου δεν λειτουργούσε οπόταν πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν να παρακαλέσω τον κόσμο, όσοι δεν είναι ακόμη εθελοντές δότες μυελού των οστών να γίνουν! Είναι μια διαδικασία 5 δευτερολέπτων και μπορεί να είστε τυχεροί να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για αυτήν!»

Κάποιοι με γνωρίζουν και ξέρουν τι άτομο είμαι. Όπως έχετε μάθει είμαι η Αλεξάνδρα Ζαννέττου, είμαι 20 ετών και έχω…

Gepostet von αλεξάνδρα ζαννέττου am Sonntag, 18. Oktober 2020

Πιο κάτω να δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε.

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε, μπορείτε να δώσετε δείγμα μυελού των οστών στις τράπεζες αίματος και στο Καραισκάκειο Ίδρυμα…

Gepostet von Niki Zannettou am Sonntag, 18. Oktober 2020

Send this to a friend