Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποινές φυλάκισης επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 42, 22, 24 και 19 χρόνων, σχετικά με την απαγωγή 27χρονου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, στην Λάρνακα.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης διάρκειας δύο χρόνων στους 42χρονο και 22χρονο, για το αδίκημα της απαγωγής και ποινές φυλάκισης διάρκειας 15 μηνών στους 24χρονο και 19χρονο, για το αδίκημα της άδικης απόκρυψης ή περιορισμού αρπαγέντος ή απαχθέντος προσώπου.

Οι τέσσερις καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας στις 21 Αυγούστου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που υπέβαλε την προηγούμενη μέρα, στο ΤΑΕ Λάρνακας, 27χρονος, για απαγωγή του.

 

Άλλα δύο πρόσωπα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλκής – Ονήσιλλου, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, στο γήπεδο «Αμμόχωστος».

Ήδη η υπόθεση του 33χρονου, από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος είχε αρχικά συλληφθεί και προφυλακιστεί για επίθεση και κτύπημα κατά αστυνομικού που ήταν στο γήπεδο, καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και θα εκδικαστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Οι δύο νέες συλλήψεις που έγιναν αφορούν άτομα ηλικίας 40 και 31 ετών, τα οποία διαμένουν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Εναντίον τους εξετάζονται αδικήματα που αφορούν βία σε αθλητικούς χώρους, συμπλοκή κι επίθεση, οχλαγωγία, επίθεση εναντίον αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για μία μέρα. Στη συνέχεια η υπόθεσή τους θα καταχωρισθεί στο δικαστήριο.

 

Και να κλείσουμε με μια εκδήλωση όπου σήμερα στις 7:00 το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο διοργανώνει την διάλεξη με θέμα: «Γεωπολιτικές και Ενεργειακές Αλλαγές στην Ανατολική Μεσόγειο».
Εισηγητής ο Δρ. Γιάννος Χαραλαμπίδης, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Στρατηγικής και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Send this to a friend