Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Altamira Real Estate: Αγροτεμάχια στην επαρχία Λάρνακας από €5.000  
Altamira Real Estate: Αγροτεμάχια στην  επαρχία Λάρνακας από €5.000   

Altamira Real Estate: Αγροτεμάχια στην επαρχία Λάρνακας από €5.000  

53 ακίνητα με αρχικές τιμές που δεν ξεπερνούν τις €90.000 και δεν υπόκειται σε ΦΠΑ διατίθενται προς πώληση, στις επαρχίες Λάρνακας-Αμμοχώστου, μέχρι τις 27 Οκτωβρίου

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες εντοπίζονται στις επαρχίες Λάρνακας-Αμμοχώστου καθώς περισσότερα από 50 επιλεγμένα αγροτικά τεμάχια διατίθενται προς πώληση από την Altamira Real Estate, σε σημαντικά μειωμένες τιμές, στο πλαίσιο ειδικής εκστρατείας.

Συγκεκριμένα, με τις αρχικές τιμές να αρχίζουν από μόλις €5.000 και να μην ξεπερνούν τις €90.000, τα τεμάχια, που διαθέτει η Εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy, προορίζονται κυρίως για γεωργική χρήση ή άλλου είδους ανάπτυξη συναφή με την γεωργία και την κτηνοτροφία, για ανάπτυξη μεμονωμένης κατοικίας καθώς επίσης και για άλλες εξειδικευμένες αναπτύξεις. Η πλειοψηφία των τεμαχίων εντοπίζεται σε περιοχές της επαρχίας Λάρνακας ενώ εννέα από αυτά βρίσκονται σε περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Αξίζει να σημειωθεί πως στην επαρχία Λάρνακας 10 ακίνητα πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €10.000 και κάτω ενώ 15 ακόμη ακίνητα διατίθενται από €12.000 μέχρι €30.000.

Τα τεμάχια έχουν επιλεγεί από την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που τα καθιστούν ιδιαίτερα προνομιακά καθώς διαθέτουν μία σειρά από πλεονεκτικά φυσικά χαρακτηριστικά όπως η προσβασιμότητα, η μορφολογία του εδάφους, η έκταση όπως επίσης και η εγγύτητά τους με οικιστικές περιοχές.

Ειδικότερα, πρόκειται για τεμάχια, τα οποία μέσα από την αξιοποίησή τους στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της οικοδομικής βιομηχανίας, μπορούν να προσφέρουν άμεσες και υψηλές αποδόσεις, δίνοντας παράλληλα, στους ενδιαφερόμενους αγοραστές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από χρηματοδοτικά προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ίδια ώρα, η εξειδικευμένη ομάδα της Altamira Real Estate αναλαμβάνει να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες και να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους σε ό,τι αφορά την ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας ή άλλες αναπτύξεις εκτός ορίων.

Επισημαίνεται πως οι τιμές των ακινήτων που διατίθενται στο πλαίσιο της εκστρατείας είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο προσφορές ίσες ή πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές. Προσφορές χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή δεν θα γίνονται αποδεκτές. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.

15 αγροτεμάχια από €20.000 μέχρι €40.000

Ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών εντοπίζεται σε τιμές που αρχίζουν από €20.000 και δεν ξεπερνούν τις €40.000 σε διάφορες κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, μεταξύ αυτών, σε Αραδίππου, Καλαβασό, Φρέναρος, Ξυλοφάγου, Τόχνη και Σκαρίνου.

Από αυτά ξεχωρίζει γωνιακό γεωργικό χωράφι στην Σκαρίνου, έκτασης 5.171 τ.μ., κοντά από τα κέντρο της κοινότητας, το οποίο βρίσκεται εντός αναδασμού. Συγκεκριμένα, διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €24.000 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εφάπτεται εγγεγραμμένου ασφαλτόδρομου με πρόσωπο περί τα 140 μέτρα.

Στις επιφυλασσόμενες τιμές των €39.000 και €35.000, αντίστοιχα, πωλούνται ένα αγροτεμάχιο εντός αναδασμού στην Αραδίππου και δύο εφαπτόμενα γεωργικά χωράφια πολύ μεγάλης έκτασης στην Καλαβασό. Τα τεμάχια στην Καλαβασό έχουν συνολικό εμβαδό 32.935 τ.μ. και πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα ενώ το αγροτεμάχιο στην Αραδίππου, το οποίο βρίσκεται μόλις 240 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Αραδίππου-Αγίας Νάπας, έχει συνολική έκταση 4.675 τ.μ. και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο χωματόδρομο με πρόσωπο περί τα 50 μέτρα.

Λίγα μέτρα από την Τουριστική Ζώνη τεμάχιο στον Μαζωτό

Την ίδια ώρα, μόλις μερικά μέτρα από την Τουριστική Ζώνη, διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €72.000 γεωργικό τεμάχιο στον Μαζωτό, συνολικής έκτασης 6.700 τ.μ.. Βρίσκεται κοντά στο Πάρκο Καμήλων, περίπου 700 από τη θάλασσα ενώ η άμεση περιοχή του ακίνητου χαρακτηρίζεται από κενά τουριστικά/γεωργικά χωράφια καθώς και από μεμονωμένες κατοικίες. Διαθέτει κανονικό σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια καθώς και πρόσβαση μέσω δικαιώματος διάβασης.

Τρία μεγάλης έκτασης αγροτεμάχια στο Μαρώνι

Αριθμός γεωργικών τεμαχίων μεγάλης έκτασης εντοπίζονται επίσης και στο Μαρώνι. Τα δύο αφορούν γεωργικά χωράφια, έκτασης 11.740 τ.μ. και 13.375 τ.μ., τα οποία διατίθενται στις επιφυλασσόμενες τιμές των €74.000 και €72.000 αντίστοιχα. Το πρώτο βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το λιμανάκι Ζυγίου ενώ το δεύτερο βρίσκεται εντός περιοχής αναδασμού. Εφάπτεται επίσης, εγγεγραμμένου δρόμου με ολικό πρόσωπο περί τα 125 μέτρα και διασχίζεται από αργάκι. Επιπρόσθετα, στην ίδια κοινότητα, με τιμή που αρχίζει από τις €46.000 πωλούνται, ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, δύο εφαπτόμενα χωράφια, συνολικής έκτασης 10.827 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται δύο χιλιόμετρα βόρεια από τον παραλιακό δρόμο Κίτι-Μαζωτός-Ζύγι, εντός τοπικού αναδασμού, και εμπίπτει εντός της κτηνοτροφικής ζώνης Δ1.

Ευκαιρίες σε Ψεματισμένο, Αλαμινό και Τερσεφάνου

Επιπρόσθετα, μόλις 600 μέτρα από την παραλία, εντοπίζεται γωνιακό γεωργικό χωράφι εντός αναδασμού στην κοινότητα Ψεματισμένος. Σε τιμή που αρχίζει από €90.000, το ακίνητο, έκτασης 5.171 τ.μ., εφάπτεται εγγεγραμμένου ασφαλτόδρομου με πρόσωπο περί τα 140 μέτρα.

Άλλα ένα ακίνητο που ξεχωρίζει βρίσκεται στην κοινότητα Αλαμινός. Πρόκειται για μεγάλης έκτασης γεωργικό τεμάχιο, το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €81.000. Συγκεκριμένα, διαθέτει εμβαδόν 31.773 τ.μ. και βρίσκεται σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το κέντρο της κοινότητας. Τέλος, στην κοινότητα Τερσεφάνου, κοντά στον υδατοφράκτη Κιτίου, διατίθεται γεωργικό χωράφι στην επιφυλασσόμενη τιμή των €57.000. Το ακίνητο, έχει συνολική έκταση 10.480 τ.μ. και εφάπτεται εγγεγραμμένου χωματόδρομου με συνολικό πρόσωπο περί τα 70 μέτρα.

Υποβολή προσφορών μέχρι 27 Οκτωβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο [email protected] το αργότερο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Δείτε τα ακίνητα της εκστρατείας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Send this to a friend