Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τα δεδομένα με Οκριασβίλι και ο όρος που ίσως παίξει ρόλο
Τα δεδομένα με Οκριασβίλι και ο όρος που ίσως παίξει ρόλο

Τα δεδομένα με Οκριασβίλι και ο όρος που ίσως παίξει ρόλο

Ως γνωστό η Ανόρθωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γκιόρκι Λόρια για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Μπορεί υπογραφές να μην έχουν πέσει ακόμη αλλά λογικά θα υπάρξει οριστική κατάληξη σύντομα με την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Απ’ εκεί και πέρα η προσοχή όσον αφορά το κεφάλαιο ανανεώσεων πέφτει στην περίπτωση Τορνίκε Οκριασβίλι. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει κάτι προχωρημένο.

Η περίπτωση Οκριασβίλι είναι πολύ διαφορετική με αυτή του Λόρια. Ο Οκριασβίλι είναι στα 28 του χρόνια, διανύει μία εξαιρετική περίοδο με την Ανόρθωση αλλά και με την Εθνική Γεωργίας και θέλει ο ίδιος να το εκμεταλλευθεί και να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ειδικά αν η Γεωργία περάσει στο Euro αντιλαμβάνεται κανείς ότι και οι ποδοσφαιρικές του μετοχές θα αυξηθούν και θα είναι πιο εύκολο να βρει αυτό που ψάχνει. Αν και ο Οκριασβίλι στις επαφές που έγιναν έδειξε ότι είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος στην Ανόρθωση, εντούτοις είναι λογικό να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να διεκδικήσει μία καλύτερη προοπτική.

Αυτό που πιθανόν θα κάνει η Ανόρθωση για να τον κρατήσει και να τον δελεάσει να υπογράψει είναι να ρίξει στο τραπέζι ανανέωση συμβολαίου, ίσως διετούς διάρκειας, και συνάμα να βάλει μία ρήτρα σχετικά χαμηλή. Με αυτό τον τρόπο αν έρθει κάποια πρόταση να μην αποτελεί η ρήτρα αποτρεπτικό παράγοντα για καμία ενδιαφερόμενη ομάδα.

Ακόμη είναι νωρίς για να προκύψουν εξελίξεις στο όλο θέμα. Ο Οκριασβίλι αναμένεται να τραβήξει όσο μπορεί το κεφάλαιο ανανέωσης του, έτσι δεν πρέπει οι φίλοι της “Κυρίας” να περιμένουν σύντομα νέα για την περίπτωση του αριστερού ακραίου επιθετικού.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend