Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Δύο μαγειρία στη Λάρνακα σου φέρνουν σπιτικό φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο
Δύο μαγειρία στη Λάρνακα σου φέρνουν σπιτικό φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο

Δύο μαγειρία στη Λάρνακα σου φέρνουν σπιτικό φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο

Δεν έχει σημασία πόσων χρόνων είσαι, πόσο καλά μαγειρεύεις, το φαγητό της μαμάς (ή της γιαγιάς για μερικούς) θα είναι πάντα σε άλλο επίπεδο!

Ένα πιάτο καλό φαγητό σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα και ένα άνοστο να στη χαλάει. Επειδή αγαπάμε το φαγητό της μαμάς μας –ή της γιαγιάς μας αν προτιμάτε- και πιστεύουμε ότι ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, μπορούμε να γευτούμε εκτός σπιτιού υπέροχο μαγειρευτό φαγητό από την κατσαρόλα σε αρκετά χαμηλή τιμή, ψάξαμε και βρήκαμε 2 μαγειρία  – εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο πιάτο φαγητό και να γλείψετε τα δάχτυλά σας στο σπίτι σας.

 

Εύ Κουζήν
Το “Ευ Κουζήν” είναι ταγμένο στη μεσογειακή κουζίνα και σερβίρει καθημερινά πιάτα που θα σου θυμίσουν το χωριό και τη γιαγιά. Mάλιστα στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ο τόπος μας , το ΕυΚουζήν θα είναι εκεί να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί πάντα σε υψηλό επίπεδο προστασίας, με προτεραιότητα την ασφάλεια της υγείας μας! “Έπειτα από ειδική απολύμανση κατα του ιού που πραγματοποιήθηκε χτες στον χώρο αλλά & από τα μέτρα προστασίας υγιεινής & καθαριότητας που λαμβάνουμε & παίρνουμε πολύ σοβαρά κάθε μέρα , λειτουργούμε κανονικά & εξυπηρετούμε ως delivery”.
Δώσε την παραγγελία σου στο 70003336.

Το Στέκι της Παρέας
Το καλοφτιαγμένο μαγειρείο- ταβέρνα στην πόλη της Λάρνακας, άρχισε delivery φέρνοντας στην πόρτα σου σπιτικό φαγητό. Από όσπρια, φαγητά σχάρας, σπιτικά φαγητά όπως μουσακά, κοκκινιστά, ότι τραβάει η ψυχή σου.  Εσύ απλά δώσε την παραγγελία σου. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.Για παραγγελίες επικοινωνήστε στο: 24 626500.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend