Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΙΛ: “Επίθεση” κατά της ΚΟΠ
ΑΣΙΛ: “Επίθεση” κατά της ΚΟΠ

ΑΣΙΛ: “Επίθεση” κατά της ΚΟΠ

Καυστική ανακοίνωση για τον τρόπο που η ΚΟΠ χειρίστηκε την πανδημία από την πρώτη στιγμή έχουμε από τον ΑΣΙΛ.

Αναλυτικά:

Όταν τον περασμένο Μάρτιο ο τόπος μας πλήγηκε από την πανδημία του Κορονοιού και οδήγησε στην αναστολή των πρωταθλημάτων, το Σωματείο μας ήταν εκ την πρωτοστατών στην καλύτερη οργάνωση και λήψη σωστών αποφάσεων έτσι ώστε να μειωθούν οι συνέπειες. Λέγαμε τότε ότι η νέα χρονιά (φετινή) θα είναι πολύ χειρότερη από την τρέχουσα (περσινή) και καταθέσαμε γραπτώς συγκεκριμένες εισηγήσεις προς την ΚΟΠ και τα λοιπά Σωματεία. Κύρια εισήγηση μας ήταν και η ΜΗ αύξηση των ομάδων. Και εισηγηθήκαμε όπως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα έπρεπε να γίνει συνάντηση όλων μας για ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων.

Η ευκαιρία δόθηκε αλλά καμία συνάντηση δεν έγινε. Η ΚΟΠ πείστηκε από την πλειοψηφία των Σωματείων (αυτό δεν αποσείει ποσώς τις ευθύνες της) και αύξησε τον αριθμό των ομάδων (αλήθεια μπορεί να μας πει τώρα γιατί, ενώ ήξερε τι θα ακολουθούσε;), ενώ ταυτόχρονα καταρτίστηκε ένα ελλιπέστατο και ερασιτεχνικό πρωτόκολλο (το ζήσαμε από πρώτο χέρι) το οποίο απαίτησε νέα Εκτελεστική για να μπαλωθεί. Και μας λένε τώρα ότι δεν θα αλλάξει ξανά. Ίδωμεν.

Ερασιτεχνισμοί, ανοργανωσιά και προχειρότητες για αντιμετώπιση ενός σοβαρότατου προβλήματος. Και αυτά, από ειρωνεία της τύχης, πληρώνει πολύ ακριβά το Σωματείο μας. Με έντεκα παίχτες σε καραντίνα μέχρι το τέλος της βδομάδας (πότε αλήθεια θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν) και με τους υπόλοιπους 9 που απέμειναν με ελάχιστες προπονήσεις καλούμαστε, σύμφωνα με τους ορισμούς της ΚΟΠ, να δώσουμε 8 αγώνες σε 23 μέρες (από 14/10 – 7/11) ή ένα αγώνα κάθε 3 μέρες!!

Θα το κάνουμε κύριοι, ακόμα και με λιγότερους από 11 παίχτες αν χρειαστεί. Γιατί 88 χρόνια μάθαμε στα δύσκολα. Όμως τέρμα οι εισηγήσεις, τέρμα οι προτάσεις, τέρμα οι πρωτοβουλίες. Και αυτό απευθύνεται πέραν από την ΚΟΠ και στα λοιπά Σωματεία. Τα οποία από την μια καλούμε να μην διαμαρτύρονται περιστασιακά για τα κακώς έχοντα στις μικρές κατηγορίες (φέρουμε όλοι σοβαρές ευθύνες) και από την άλλη ευχόμαστε να μην περάσουν αυτά που περνούμε.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική μας ηγεσία να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και προσήλωση το έργο τους. Καλούμε τους φίλους και οπαδού μας να βοηθήσουν όπως μπορούν στις εξαγγελίες μας για οικονομική στήριξη και να έρθουν κοντά στην ομάδα μας τώρα που πραγματικά μας έχει όλους ανάγκη.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Υ.Σ.
Απολογούμαστε προς τους Λυσιώτες, Αμμοχωστινούς και λοιπούς πρόσφυγες που τέτοιες μέρες που η αγαπημένη Αμμόχωστος βιώνει νέο Αττίλα. εμείς ασχολούμαστε με μικρά και ανόητα αντί με αυτά που αξίζουν και αυτά για τα οποία έχουμε θέσει ως προμετωπίδα των επιδιώξεων μας. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με τίποτα απ΄ όσα αναφέρουμε στην πιο πάνω ανακοίνωση μας και θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας, αλλά και στον αγώνα για επιστροφή!

 

Send this to a friend