Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Αρνήθηκε ενοχή στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης του πατέρα του ο 25χρονος, από τα Λεύκαρα, ο οποίος βρέθηκε χθες στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία απαγγέλθηκε εναντίον του η κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης διαπράχθηκε στις 9 περασμένου Αυγούστου στα Λεύκαρα.

Θυμίζουμε, ότι ο νεαρός κατηγορούμενος σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας μετά τη σύλληψή του παραδέχθηκε ότι σκότωσε με τη χρήση μαχαιριού τον πατέρα του.

Στην κατάθεσή του ο 25χρονος φέρεται να εξήγησε και τους λόγους που διάπραξε το έγκλημα.  Το Κακουργιοδικείο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 10 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε ο 25χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση.

 

Την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας αντιμετωπίζει και ο 26χρονος Ινδός, ο οποίος ομολόγησε στην Αστυνομία ότι στις 22 περασμένου Ιουλίου σκότωσε τον 33χρονο Ρουμάνο Αντρέι Πόπα. Το πτώμα του Πόπα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, έπειτα από υπόδειξη του κατηγορουμένου, θαμμένο σε σορό από αμμοχάλικα κοντά στην περιοχή Μακένζι.

Χθες, ο Ινδός ζήτησε νομική αρωγή και ως εκ τούτου η υπόθεσή του ορίστηκε στις 19 Οκτωβρίου για ν’ απαντήσει στην κατηγορία. Πίσω από τη δολοφονία του Πόπα κρύβεται κύκλωμα τέλεσης εικονικών γάμων.

 

Η Τελετή έναρξης του 22ου Χρόνου Διαλέξεων και Διάλεξη του Ζηνώνου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, με θέμα: «Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό, οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα. Η κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7.15 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Εισηγητής: Ανδρέας Μορφίτης, Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ). Είσοδος ελεύθερη.

Ο μέγιστος αριθμός φιλοξενουμένων σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ανέρχεται στα 25 άτομα. Απαιτείται προκράτηση θέσης στο τηλ. 24657745.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αναχαίτιση της διασποράς του Κορωνοϊού COVID – 19. Η χρήση μάσκας εντός του χώρου είναι υποχρεωτική.

Send this to a friend