Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ P.A. College, Executive Business School-Εξειδίκευση που μετρά
P.A. College, Executive Business School-Εξειδίκευση που μετρά

P.A. College, Executive Business School-Εξειδίκευση που μετρά

Κλάδος BSc (Hons) στο Business Computing- Πληροφορική στις Επιχειρήσεις

Το BSc Business Computing είναι ένα πτυχίο Πανεπιστηµιακού επιπέδου, αναγνωρισμένο από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και το µόνο πτυχίο στην Κύπρο που εστιάζει ταυτόχρονα στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και στην εφαρμογή πληροφοριακών συστηµάτων στις επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι αυτού του κλάδου ειδικεύονται σε γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, C# και HTML5/PHP, στις βάσεις δεδοµένων, στην ανάλυση και σχεδίαση συστηµάτων και στο σχεδιασµό και υλοποίηση ιστοσελίδων.

Oι φοιτητές εμπλέκονται σε εξειδικευµένες µελέτες σε καινοτόµους τοµείς όπως: Τεχνητή Νοηµοσύνη, Εκπαιδευτική Τεχνολογία, ∆ίκτυα Υπολογιστών και Εφαρµογές Τεχνολογίας για την αντιµετώπιση κοινωνικών ζητηµάτων.

Επιπρόσθετα, οι απόφοιτοι του BSc (Hons) στο Business Computing εργοδοτούνται µε επιτυχία ως προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, αναλυτές συστηµάτων, καθώς και ειδικοί στα τµήµατα πληροφορικής σε διάφορους δηµόσιους, ιδιωτικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς.

To κλειδί για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της Πληροφορικής είναι το πτυχίο BSc Business Computing στο P.A. College!

Facebook Page: P.A.College.Larnaca

Send this to a friend