Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Επικοδομητική συνάντηση Γιώργου Κούμα με Ανδρέα Παπαχαραλάμπους
Επικοδομητική συνάντηση Γιώργου Κούμα με Ανδρέα Παπαχαραλάμπους

Επικοδομητική συνάντηση Γιώργου Κούμα με Ανδρέα Παπαχαραλάμπους

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογfίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επικοδομητική και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τρόποι καλύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατα την διάρκεια της συνάντησης ξεκαθαρίστηκε ότι η ΚΟΠ θα συνεχίσει κανονικά να παραλαμβάνει από την UEFA εκθέσεις για πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες και θα ενεργοποιεί τους εσωτερικούς πειθαρχικούς κανονισμούς της Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, οι φάκελοι θα υποβάλλονται και στην Αστυνομία και επιπλέον στην Επιτροπή Δεοντολογίας για ποινική διερεύνηση.

Από πλευράς του, ο κ. Παπαχαραλάμπους, εξήγησε πως οι πληροφορίες που λαμβάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα δεν προέρχονται από την Uefa. Όπως είπε, οι πληροφορίες και τα στοιχεία προέρχονται από την πλατφόρμα στην οποία συμμετεχουν 33 at hawk Εθνικές Επιτροπές, όπως επίσης και κλιμάκια της Ίντερπολ και της Γιούροπολ.

 

tags:

Send this to a friend