Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Ο ψυχωμένος Ερμής πήρε βαθμό απέναντι στο κακό ΑΠΟΕΛ (βίντεο)
Ο ψυχωμένος Ερμής πήρε βαθμό απέναντι στο κακό ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Ο ψυχωμένος Ερμής πήρε βαθμό απέναντι στο κακό ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Απέναντι σε έναν πολύ κακό ΑΠΟΕΛ, ο Ερμής στάθηκε παλικάρι μέσα στο “Αμμόχωστος” και εξήλθε ισόπαλος 0-0 με τους γαλαζοκίτρινους, παίρνοντας τον ένα βαθμό.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου στάθηκε πολύ καλά αμυντικά και με αντεπίθεσης προσπάθησε να χτυπήσει το ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 16ο λεπτό με τον Ρουσιά.

Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε αρκετά νωχελικό και του έλειπε η ουσία, η οποία ήταν το γκολ, για αυτό συμβιβάστηκε και με τον ένα βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο μέρος, στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και είχε την κατοχή, ωστόσο δεν τα κατάφερε να βρει την μεγάλη ευκαιρία.

Όμως την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, τη βρήκε ο Ερμής, στο 16′ με τον Ρουσιά να σημαδεύει το δοκάρι.

Πιο μετά το ΑΠΟΕΛ, ήταν αυτό που πίεζε συνεχώς, όμως η ομάδα του Ανδρονίκου, αρκετά καλά προετοιμασμένη, περιόρισε τον αντίπαλο και δεν τον άφησε να παραβιάσει την εστία του Καϊκέ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα διαφοροποιήθηκε λίγο, ο Ερμής μπήκε καλύτερα, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως αυτές που βρήκε δεν τις εκμεταλλεύτηκε για γκολ.

Στο 80′ ο Ερμής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Φούφλια δεν κατάφερε από κοντά με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ερμής κλείστηκε καλά πίσω, έδωσε χώρο στον ΑΠΟΕΛ, όμως στο τέλος κατάφερε να μην δεχτεί γκολ και πήρε ένα σημαντικό βαθμό.

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς (81’Παπαθανασίου), Αλαμπρίτης (60’Παντελή), Ντίας, Φούφλια, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (68’Σιντιμπέ), Λέμος.

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Γαβριήλ, Μέιρα, Παπαθανασίου, Ντα Σίλβα, Κύπρου, Βαλλιάνος, Παντελή, Σιντιμπέ.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Αρτούρ, Ντε Βινσέντι, Μπεν Σαχάρ, Κλωναρίδης (72’Κατσαντώνης), Ατζίλι (61’Ζαχίντ), Ζεράλδες, Γένσεν, Γουίλερ, Σιέλης, Ντονγκαλά (61’Εφραίμ).

Στον πάγκο: Ουζόχο, Σάντος, Εφραίμ, Λουντέμο, Ανουάρ, Κατσαντώνης, Ζαχίντ Σατσιάς, Ενσούε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντίας / Σιέλης, Γουίλερ.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Send this to a friend