Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Time Private Institute: η έμπιστη λύση για τα παιδιά σας
Time Private Institute: η έμπιστη λύση για τα παιδιά σας

Time Private Institute: η έμπιστη λύση για τα παιδιά σας

Το αγαπημένο Time Private Institute, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εκπλήξει με τις πρωτοποριακές του ιδέες και μας κάνει περίφανους που βρίσκεται στη πόλη μας και προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και γνώση στα παιδιά μας με ένα τρόπο δικό του.

Το  Time Private Institute αποτελεί πρότυπο εκπάιδευσης για τη πόλη μας αφού οι μαθητές έχουν επιλογή από μεγάλη ποικιλία μαθημάτων τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που προβληματίζονται για το ποίος θα πάρει το παιδί απο το σχολείο,ποίος θα του διαβάσει και φυσικά ποίος θα κάνει το ασφαλή μεταφορικό μέσο για τις διάφορες δραστηριότητες του, αφού δυστυχώς το οι ίδιοι εργάζονται μέχρι αργά το απόγευμα.

To T.I.M.E. Private Institute προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των παιδιών σας ενόσο εσείς εργάζεστε. Οι γονείς στην πόλη μας μπορούν να νιώσουν ασφάλεια αλλά και λιγότερο άγχος στο  Time Private Institute αφού το φροντιστήριο παρέχει μεταφορικό μέσο, μεσημεριανό φαγητό για τα παιδιά που επιθυμείτε να έρχονται απευθείας από το σχολείο, σχολικό διάβασμα/αγγλικά, δραστηριότητες και τέλος την επιστροφή του μαθητή στο σπίτι του. Τα πακέτα συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως  τέχνη και χειροτεχνίες ,ρομποτική, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καράτε, ποδόσφαιρο, θέατρο, ρυθμική γυμναστική, ακροβατικά, Zumba kids / Latin Hip Hop / Break Dance Μπαλέτο / Σύγχρονο και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να μάθετε επικοινώνοντας μαζί μας.

Καθόλη την διάρκεια των παιδιών στο φροντιστήριο υπάρχει συνοδός και τα παιδία επιβλέπονται συνεχώς. Ο πρωτιστός μας σκοπός είναι να νιώσει τόσο ο μαθητής όσο και ο γονιός την απαραίτητη εμπιστοσύνη,ασφάλεια αλλά και την αγάπη που έχουμε για το κάθε ένα παιδάκι ξεχωριστά.

Για Πληροφορίες καλέστε στο 24400767

 

 

Send this to a friend