Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Πέντε νέα κρούσματα στα κατεχόμενα
Πέντε νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Πέντε νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί σε δηλώσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Βατάν» δήλωσε ότι διενεργήθηκαν 779 διαγνωστικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα και βρέθηκαν 5 νέα κρούσματα Covid-19 την Κυριακή, ενώ έλαβαν εξιτήριο 10 άτομα που νοσηλεύονταν με την εν λόγω νόσο.

Ο Πιλλί, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ανέφερε ότι τα δύο από τα νέα κρούσματα είναι εγχώριες μολύνσεις, το ένα έφτασε στα κατεχόμενα αεροπορικώς και τα άλλα δύο είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Μέχρι σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 164,817 τεστ στα κατεχόμενα και βρέθηκαν 746 κρούσματα. Ανάρρωσαν και έλαβαν εξιτήριο 587 ασθενείς με Covid-19. Συνεχίζεται η νοσηλεία 155 ατόμων εκ των οποίων τα 128 βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και τα 27 στο κέντρο πανδημίας. Δεν υπάρχουν ασθενείς στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μετά τα τελευταία δεδομένα, στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν μέχρι σήμερα συνολικά 163,073 εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Πιλλί από την ημέρα εμφάνισης της πανδημίας μέχρι και σήμερα εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα 735 περιστατικά με COVID-19 και από αυτά τα 45 έχουν αποθεραπευθεί, ενώ 186 άτομα συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Send this to a friend