Home Uncategorized Το Ειδικό Σχολείο στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε μαθήτρια θετική στο κορωνοϊό παραμένει κλειστό
Το Ειδικό Σχολείο στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε μαθήτρια θετική στο κορωνοϊό παραμένει κλειστό

Το Ειδικό Σχολείο στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε μαθήτρια θετική στο κορωνοϊό παραμένει κλειστό

Ειρήνη Αντωνίου

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε Ειδικό Σχολείο της Λάρνακας και συγκεκριμένα μαθήτριας και σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληφορορίες που εξασφάλισε το LarnakaOnline,  μετά και από εντατικές διαβουλεύσεις με τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας, έχει δοθεί η οδηγία από την Τετάρτη το σχολείο να παραμένει κλειστό, μέχρις ότου όλο το διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και όλα τα παιδιά, περάσουν από υποχρεωτικό εργαστηριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό. Εννοείται ότι μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εξέτασης, παραμένουν όλοι σε αυτοπεριορισμο.

Από χθες έχουν ξεκινήσει τα τεστ, όπου υποβάλλονται όλοι οι μαθητές και όλο το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου και θα θα ολοκληρωθούν σήμερα. Τα τεστ διενεργούνται ενταντικά, ούτως ώστε μέχρι την Κυριακή να έχουν βγει τα αποτελέσματα. Αναλόγως και τον αποτελεσμάτων φυσικά, θα δουν πως και αν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα πάντα με τις πληφορίες μας το περιστατικό είχε εντοπιστεί την Τρίτη το βράδυ, αλλά η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερωθεί επίσημα το βράδυ της Τετάρτης, με την οδηγία όπως παραμείνουν κλειστοί.

 

Send this to a friend