Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η απογοήτευση, το μηχανάκι Αρτυματάς, ο μαγικός Κβιλιτάια και ο έτοιμος Μίχα!
Η απογοήτευση, το μηχανάκι Αρτυματάς, ο μαγικός Κβιλιτάια και ο έτοιμος Μίχα!

Η απογοήτευση, το μηχανάκι Αρτυματάς, ο μαγικός Κβιλιτάια και ο έτοιμος Μίχα!

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Ανόρθωση από την Βασιλεία και βρέθηκε εκτός ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σίγουρα επικρατεί απογοήτευση στις τάξεις της “Κυρίας”, όμως από το παιχνίδι στην Ελβετία παρουσιάστηκαν και θετικά γεγονότα, κυρίως στις παρουσίες κάποιων παικτών.

Το κακό πρώτο 20λεπτο και η παλικαρίσια εμφάνιση του δεύτερου μέρους

Αυτό που στοίχησε στην ομάδα του Κετσπάγια στον αγώνα με τη Βασιλεία, ήταν το πρώτο κακό 20λεπτο, καθώς οι παίκτες της Ανόρθωσης ήταν εκτός τόπου και χρόνου, κάνοντας σοβαρά λάθη, τα οποία οι Ελβετοί τα εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας τρία γκολ.

Σίγουρα το γεγονός να είσαι πίσω στο σκορ με 3-0, δεν είναι και κάτι εύκολο, όμως η “Κυρία” βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να μειώσει σε 3-1.

Αργότερα στο δεύτερο μέρος, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε (αποβολή Οκριασβίλι) κατάφερε με ακόμη ένα γκολ να μπει στο παιχνίδι για την πρόκριση και το πάλεψε μέχρι τέλους.

Ναι μεν η Ανόρθωση δεν τα κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει, αλλά το γεγονός ότι βρέθηκε με 3-0 πίσω στο σκορ και δεν τα παράτησε λέει πολλά.

Το μηχανάκι Αρτυματάς, ο μαγικός Κβιλιτάια και ο έτοιμος Μίχα.

Σίγουρα κάτι που πρέπει να κρατήσει ο Κετσπάγια από τον αγώνα με τους Ελβετούς είναι την εμφάνιση του Κώστα Αρτυματά, του Γκιόργκι Κβιλιτάια και του Ντορ Μίχα.

Αρχικά ο Αρτυματάς, μέσα στο κέντρο έδωσε απίστευτες μάχες και δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει, καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο αφορά τον Κβιλιτάια, ο οποίος απέναντι σε μία πολύ καλή άμυνα, κατάφερε να δείξει τα χαρίσματα του. Ο Γεωργιανός φορ ήταν εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια αλλά και χωρίς. Μαχητικός, διεκδικητικός σε κάθε φάση, πάλευε μέχρι τέλους και φυσικά ανίκητος στην εναέρια μονομαχία.

Από την άλλη πλευρά ο Ντορ Μίχα δεν ξεκίνησε βασικός, όμως όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την Ανόρθωση και έκανε τη διαφορά. Ήταν το συστατικό που έλειπε της “Κυρίας” στο πρώτο ημίχρονο και με την είσοδο του Ισραηλίτη το κέρδισε.

Η απογοήτευση και η αλλαγή “σελίδας”.

Σίγουρα μία ήττα και ένας αποκλεισμός αφήνει πικρή γεύση και φέρνει απογοήτευση στην ομάδα, όμως στην Ανόρθωση πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να δουν την επόμενη μέρα, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ και στην “Κυρία” θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την κατάκτηση του τίτλου.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend