Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με απόλυτη επιτυχία άρχισε η 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Beactive στον Δήμο Αθηένου
Με απόλυτη  επιτυχία άρχισε η 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Beactive στον Δήμο Αθηένου

Με απόλυτη επιτυχία άρχισε η 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Beactive στον Δήμο Αθηένου

Η έναρξη της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive στον Δήμο Αθηένου έγινε με απόλυτη επιτυχία, αφού χθες, 23 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν τρεις δράσεις από το σύνολο των δέκα δράσεων που προγραμματίστηκαν να γίνουν υπό την ιδιότητα του Δήμου Αθηένου ως «Ενεργό αθλητικό χωριό -#BeActive Sport Village».

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις.

  1. Το πρωί «Γυμναστική για άτομα τρίτης ηλικίας» στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων, με την παρουσία του Δημάρχου Αθηένου.
  2. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας όλα τα «προγράμματα του Α.Γ.Ο.», που έγιναν στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών Τάσσος Παπαδόπουλος και στα Ανοικτά Γήπεδα Αθλοπαιδιών και λειτούργησαν ως OPEN DAYS.
  3. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Διάλεξη με θέμα «Η διατροφή ως σύμμαχος της καλής υγείας και της άθλησης» στον Διαδικτυακό χώρο του Δήμου στο Facebook.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια απευθύνονται σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η άσκηση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και μέρος της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους.

Λόγω του νέου Διατάγματος του Υπουργού Υγείας με ισχύ από σήμερα 24/9/20 και την ανάγκη εφαρμογής ειδικών περιοριστικών μέτρων για την Επαρχία Λάρνακας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού, ο Δήμος ανακοινώνει τις ακόλουθες τροποποιήσεις.

Όλες οι υπόλοιπες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, ως το αναλυτικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται, θα πραγματοποιηθούν με μέγιστο αριθμό τα 10 άτομα, μαζί με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών. Ενημερώνεται το κοινό πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στη συμμετοχή των ενδιαφερομένων ανάλογα με την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Όπου απαιτηθεί, κάποια δράση θα μπορεί να επαναληφθεί σε διαφορετικό χρόνο από τον προγραμματισμένο, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Η υγεία αποτελεί προτεραιότητα όλων! Γι’ αυτό καλούνται όλοι να επιδείξουν συνεργασία και σοβαρότητα στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που θα τους υποδειχθούν από τα υπεύθυνα άτομα κατά την υλοποίηση των δράσεων.

 

 

 

 

Send this to a friend