Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Μεμονωμένες βροχές στο “μενού” του καιρού σήμερα
Μεμονωμένες βροχές στο “μενού” του καιρού σήμερα

Μεμονωμένες βροχές στο “μενού” του καιρού σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα, σταορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Οι άνεμοι θαπνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς καισταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχριισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα ανατολικά και στανότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στοεσωτερικό, γύρω στους 32 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 30 σταυπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένεςνεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ωςβορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς,μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από ταδυτικά και τοπικά στα βόρεια, όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρωστους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 σταυπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα,στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικάβροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανό στα ανατολικά και τανοτιοανατολικά παράλια.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το πρωί αυξημένεςνεφώσεις, στα δυτικά, δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ νεφώσεις που θααναπτύσσονται, νωρίς το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σταορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να παραμείνειπιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθείλίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολήτης θερμοκρασίας.

Send this to a friend