Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Το έπαιζε μεγαλοκτηματίας, τάσσοντας οροφοδιαμέρισμα σε ανυποψίαστη γυναίκα
Λάρνακα: Το έπαιζε μεγαλοκτηματίας, τάσσοντας οροφοδιαμέρισμα σε  ανυποψίαστη γυναίκα

Λάρνακα: Το έπαιζε μεγαλοκτηματίας, τάσσοντας οροφοδιαμέρισμα σε ανυποψίαστη γυναίκα

Υποσχόταν ακίνητο στο Μακένζι χωρίς η γη να είναι δική του, με αποτέλεσμα να αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις από ανυποψίαστη υποψήφια αγοράστρια το συνολικό ποσό των 125 χιλιάδων ευρώ.

Ύποπτος στην υπόθεση αυτή θεωρείται 48χρονος, ο οποίος διατηρεί κτηματομεσιτικό γραφείο στην Αραδίππου. Πρόκειται για άτομο, το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιας φύσης υποθέσεις.

Χθες, οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και προφυλακίστηκε για έξι μέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα, από την Αραδίππου, ότι τον περασμένο Αύγουστο γνώρισε τον ύποπτο, ο οποίος της υπέδειξε συγκεκριμένη τοποθεσία στην περιοχή Μακένζι όπου, όπως της ανέφερε, θα έκτιζε πολυκατοικία και της πρότεινε να της πωλήσει οροφοδιαμέρισμα στη τιμή των 135 χιλιάδων ευρώ. Η παραπονούμενη πείστηκε από τον ύποπτο, ο οποίος σταδιακά της απέσπασε το συνολικό ποσό των 125 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά για την αγορά του οροφοδιαμερίσματος.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της παραπονούμενης, τις τελευταίες μέρες μίλησε επανειλημμένα με τον ύποπτο, ζητώντας του να της παρουσιάσει σχέδια και λεπτομέρειες σχετικά με το οροφοδιαμέρισμα, ωστόσο ο 48χρονος δεν το έπραξε. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα ζήτησε να της επιστραφούν τα χρήματα που κατέβαλε. Στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν επικοινώνησε ξανά με τον ύποπτο αντιλήφθηκε ότι είχε εξαπατηθεί και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν με την παραπονούμενη στην περιοχή Μακένζι και τους υπέδειξε το οικόπεδο, στο οποίο ο 48χρονος της ανάφερε ότι θα ανεγείρει πολυκατοικία. Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το οικόπεδο το διαχειρίζεται συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον ύποπτο και ούτε υπάρχουν σχέδια ανέγερσης πολυκατοικίας…

Ο ύποπτος έδωσε κατάθεση, στην οποία παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, δίνοντας τον ισχυρισμό ότι διέθεσε τα χρήματα σε προσωπικά του χρέη.

Οι ισχυρισμοί του διερευνώνται. Από το γραφείο του η Αστυνομία παρέλαβε αριθμό αποδείξεων πληρωμών για περαιτέρω εξετάσεις.

BAΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend