VALIO. HAVE A MOOOO BACK TO SCHOOL!

VALIO. HAVE A MOOOO BACK TO SCHOOL!


Τα αγαπημένα σας τυριά Valio, σας προσκαλούν να επισκεφτείτε τη φάρμα τους, να φωτογραφηθείτε με τη χαρούμενη αγελάδα της Valio, να πάρετε δώρο ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, και να παίξετε στον “Τροχό της Τύχης” για να κερδίσετε πλούσια δώρα!


Η φάρμα που στήθηκε στην είσοδο του Nicosia Mall, φέρνει κοντά σας με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο, τη φινλανδική φύση, η οποία είναι μία από τις πιο «πράσινες» και περιβαλλοντικά καθαρότερες χώρες στον κόσμο. Εκεί παράγεται το γάλα Valio – το οποίο είναι πλέον αναγνωρισμένο και επίσημα, ως ένα από τα αγνότερα γάλατα του κόσμου!


Στη φάρμα τοποθετήθηκε μία αγελάδα σε πραγματικές διαστάσεις, η οποία περιμένει όλα τα παιδάκια για να τους ευχηθεί: “Have a MOOOO Back to School”. Πρόκειται για μία δραστηριότητα η οποία βασίζεται στη φιλοσοφία του brand: “TOGETHER WE MAKE LIFE BETTER”, με απώτερο στόχο της Valio να κάνει διάφορες ενέργειες που ενώνουν τους ανθρώπους. Γιατί όταν μοιράζεσαι τα ουσιώδη πράγματα στη ζωή, τότε η ζωή γίνεται ακόμα καλύτερη.
Έτσι μέσα από αυτή τη διασκεδαστική εμπειρία, η Valio θέλει να φέρει τα παιδιά ακόμη πιο κοντά στο brand – το οποίο αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κυπριακό κοινό, πιο κοντά στις αξίες του, και φυσικά να τα ψυχαγωγήσει!


Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν στις 28 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται κατά διαστήματα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Valio στο Facebook εδώ.


Τα προϊόντα Valio εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd. Τα τυριά Valio σε φέτες κόβονται και συσκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας για να διατίθενται στην αγορά ολόφρεσκα! Αυτό ακριβώς καθιστά τη γεύση τους απαράμιλλη και αναλλοίωτη, ξεχωρίζοντάς τα από τα άλλα τυριά.

Send this to a friend