Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Detima Ltd: Εδώ θα κάνεις το σπίτι των ονείρων σου πραγματικότητα
Detima Ltd: Εδώ θα κάνεις το σπίτι των ονείρων σου πραγματικότητα

Detima Ltd: Εδώ θα κάνεις το σπίτι των ονείρων σου πραγματικότητα

Η εταιρεία DETIMA CONSTRUCTIONS LTD είναι μια εταιρεία που στόχο έχει να κάνει το όνειρο σας για την απόκτηση μιας κατοικίας, όπως εσείς την φανταστήκατε, πραγματικότητα.

Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, ακόμα και σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατασκευασμένο σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σε κάθε περιοχή της Κύπρου

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ μπορεί να μελετήσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο κατοικίας, είτε με τη βοήθεια έτοιμων σχεδίων που θα προσκομίσετε είτε απλώς με τη δική σας καθοδήγηση, ώστε να προετοιμάσουμε εμείς τα σχέδια. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας!

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε κάποια πρόταση από τον κατάλογό μας και να τον χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να επέμβετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρακτικά άπειρες δυνατότητες

διαρρύθμισης των χώρων προσφέρει και ο συνδυασμός μονάδων αρθρωτών μεταλλικών κοντέινερ.Μπορούμε να κατασκευάσουμε τη νέα σας κατοικία σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ή με τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αντιπρόσωπος Λάρνακας: Griva digeni 62 (1,50 km) Λάρνακα , 24 654500

Send this to a friend