Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Απολαύστε για μια ακόμη φορά το Συναπάντημα Αγάπης να αναδεικνύει τις ομορφιές της Λάρνακας μέσα από το χορό του (βίντεο)
Απολαύστε για μια ακόμη φορά το Συναπάντημα Αγάπης να αναδεικνύει τις ομορφιές της Λάρνακας μέσα από το χορό του (βίντεο)

Απολαύστε για μια ακόμη φορά το Συναπάντημα Αγάπης να αναδεικνύει τις ομορφιές της Λάρνακας μέσα από το χορό του (βίντεο)

Ειρήνη Αντωνίου

Για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Όμιλος Συναπάντημα Αγάπης στη Λάρνακα, ξεχωρίζει με την χορογραφία του, την επιλογή τραγουδιού αλλά και τον χώρο που επέλεξε να το παρουσιάσει. Με ένα τραγούδι, με ένα σημαντικό στίχο ολο νόημά, που όλοι αγαπάμε από τη μέρα που γεννηθήκαμε, σε ένα χώρο που μαγεύει όχι μόνο τους Λαρνακείς αλλά και όσους επισκέπτονται την πόλη μας ξένους και ντόπιους.
Οι Χοροδιδάσκαλοι του συγκροτήματος Χριστίνα Δημητρίου και Γιώργος Γεωργίου, μας μίλησαν για το λόγο που τους ώθησε να παρουσιάσουν το συγκεκριμένο τραγούδι στο συγκεκριμένο χώρο της Λάρνακας.

“Στις κατάφωτες μεγαλοπρεπείς Καμάρες Λάρνακας που είναι ορατές από μακριά, που τα βράδια ενδείκνυται για όμορφους και μαγευτικούς περιπάτους, Σε ένα τόσο σημαντικό ιστορικά χώρο για την πόλη μας, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο βίντεο. Το τοπίο των Καμάρων, τα χρώματα στα ρούχα και το χαμόγελο στα πρόσωπα, μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. “Έτυχε να με γεννήσεις και ζωή να μου χαρίσεις, στον πιο δύσκολο καιρό μάνα που ζω”. Σε ευχαριστούμε Λάρνακα”.

Send this to a friend