Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Η πρόβλεψη του καιρού
Η πρόβλεψη του καιρού

Η πρόβλεψη του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που αργότερα θα αναπτυχθούν πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι και την Παρασκευή, παραµένοντας αρκετά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά. Το Σάββατο, αναµένεται πτώση στη θερµοκρασία ωστόσο θα παραµείνει πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν σήµερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 39°C 19°C 28%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 22°C 52%
Λεμεσός: 32°C 23°C 55%
Αεροδρόμιο Πάφου: 32°C 21°C 64%
Φρέναρος 34°C 22°C 48%
Πρόδρομος 28°C 17°C 44%
Πόλις Χρυσοχούς 33°C 22°C 58%

(ΚΥΠΕ/ΜΕ/ΓΒΑ)

Send this to a friend